Ostalo > Svijet računala i mobitela

Samsung Galaxy A6+ VS Moto G6 Plus VS Mi Max 3

<< < (6/12) > >>

aragonY:
Weird flex, but ok!  ;D

igor.sb:
cudno da xiaomi ne da i masku
jer masovno uz sve modele koje su izbacili unazad god dana ti daju i masku

veliki plus opcenito kod miuia, a pogotovo na ovako ogromnim telefonima sto klizni izbornik sa precacima i notifikacijama aktiviras bilo gdje da povuces prstom po ekranu gore-dole
a ne zajebavat se i lomit palac kako bi dosegao vrh ekrana i povukao dole

:headbang: :headbang:

zvonkec92:
Je sve je super fkt nemam zamjerke, ja sam citao neka sranja na bug forumu da ekipa mjenja romove ovo ono ali sam shvatio da su tam sami debili i kreteni koji i na note 9, s9 i slicnim high end mobovima idu drkat po softweru i mjenjaju romove jer su bolesni na mozak ocito. Ugl na bugu svi pokupovali iz kine kineske verzije pa se jebali sa romovima a ja uzo kod nas sa global rom-om i sve je za sad savrseno i bez bugova. Notification led radi bez ikakvih podesavanja i mrdanja po postavkama a to sam cito da na dosta xiaomija ne radi. Takoder citajuci kako za ostale modele izlaze razni apdejtovi koji sjebu vise toga nego poprave na svom sam odma iskljucio da ne trazi apdejtove i ne mislim nista updatat.

Bas sam sad snimio da ima u Neutrinu ista maskica koju sam si uzo i na ebayu samo tu kosta 4 banke, mislim da cu prvi radni dan odjurit po nju a ova iz kine kad stigne ide u štek, strah me da ne ispadne mob i razbije se jer bas nekako bjezi stalno iz ruke, koža nema nikakav grip na njemu

zvonkec92:
Nisam mogo docekat maskicu sa ebaya pa sam odjurio u neutrino po ovu jednu za svaki slucaj da mob ne ispadne iz ruke pa da nebi bilo plaća. Nisam ni znao ovo fonče je cjelo aluminijsko a ja mislio stalno da je plasticni. Ugl maskica je fora, puno lakse je drzat mob u ruci i napokon ne klizi iz ruke ( a klizi zato jer je aluminijski, isto ko i Lenovo P2 bez maskice ga je nemoguce koristit jer stalno bjezi ) Maskica ima vrata za utor od slusalica i punjaca koja se otvaraju i zatvaraju i sprecavaju da ude đubre u utor. To mi se extremno sviĐa. Sad mogu bez straha odlozit mob bilo gdje znajuci da se nece oguliti :D

photo uploader

igor.sb:
maska je vrh  :headbang: :headbang:

sto se tice mateijala
mislim jedino je poco plasticni, al zato i kosta koliko kosta

ostali tj srednja klasa, alu odozada na vrhu gore dole di su antene je plastika zbog boljeg prijenosa/prijema signala il sta vec
gornja klasa su il staklo il keramika kao mi mix serija

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju