Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli_lezajevi radilice (savjeti,razlike)?

<< < (11/14) > >>

Dax:
Ako mislis ici u jaci tuning kasnije kroz 1-2g onda uzmi odma prave stvari,vjeruj mi pricam ti iz iskustva!
Mozda ce u startu biti malo skuplje,ali kasnije ce se isplatit
Znaci ako poslje dreva mislis stavljat jaci kit i spuh,pa onda jos malo jace pa jos malo jace lako zavrsis na 11000-12000 okretaja........onda definitivno ici na jace lagere i jebacku radilicu i miran si
A ne da ces nakon 1-2g opet sve morat raskupusat da se slozi kako treba
Ako je upitanju samo drevo onda ce c3 i neka radilica od 100€ biti dovoljno

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

dino73n:

--- Citat: Dax - 10 Prosinac, 2018, 16:58:40 ---Ako mislis ici u jaci tuning kasnije kroz 1-2g onda uzmi odma prave stvari,vjeruj mi pricam ti iz iskustva!
Mozda ce u startu biti malo skuplje,ali kasnije ce se isplatit
Znaci ako poslje dreva mislis stavljat jaci kit i spuh,pa onda jos malo jace pa jos malo jace lako zavrsis na 11000-12000 okretaja........onda definitivno ici na jace lagere i jebacku radilicu i miran si
A ne da ces nakon 1-2g opet sve morat raskupusat da se slozi kako treba
Ako je upitanju samo drevo onda ce c3 i neka radilica od 100€ biti dovoljno

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---
Svi zive u ubjedjenju kako nece ici na jace setupe i kako mu je base dovoljan. Medjutim veselje koje donese taj upgrade traje citavih 7 dana i onda počinje češkanje po glavi i mozganje kako doći do love i kako uzeti uzeti nesto samo malo jače i još malo jače i još i itd.....

Definitivno treba staviti radilicu kako valja. Sve i da ne stavi jači kit kasnije da dobrom radilicom se voziš i voziš, mjenjaš karike i klipove al blokove više ne otvaraš.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

dario007:
Svi mi koji dajemo takve savjete da se uzme bolja i skuplja stvar smo prosli kroz to i uglavnom se svi krpali sa sranje dijelovima,pa otvarali blokove,mijenjali radilice,lezaje,same blokove itd.

j#bo mina lezaje,razlika u cijeni je mozda 100kn,a gubis vrijeme i opet budes dosao na skuplju stvar.
Radilicu jednom kupis pravu i uz malo srece vise ne diras.Radilica je temelj svega i mora bit kvalitetna ako slazes setup da se vozis.Ako slazes skuter da se sezonu izdivljas,onda ubacis rms i slicno sranje,pa kak te posere.

PchelaUbica:
Dobro kazete svi, to stoji. Tak to ide. Ja sam reko i da cu samo serijalu vozit, kunio se.. vidis po spuhu da sam uzeo yasZ..lazes sam sebe haha  na kraju eto kako ispadne. Uzeo base pa bi malo jaci spuh. Pa kad to dopizdi onda opet nest jace. Zacarani krug jbte :) a i kome se da stvarno blokove otvarat svake sezone, nema smisla
Planiro sam uzet onu maljosi rhq radilicu pa me zanima jel to netko vozio? Nije ni ta nest preskupa al opet nije u rangu rmsa.
Ili ima nesto bolje ? Da je normalan hod i 10mm

dell:
Motoforce Evolution best buy, izade te nekih 530 kuna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju