Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli_lezajevi radilice (savjeti,razlike)?

<< < (10/14) > >>

SF2 Freak:
To je viton ali talijanski tako da ...

Pupo:
Da, nije francuski odma nevalja :D

SF2 Freak:

--- Citat: Pupo - 05 Prosinac, 2018, 13:00:27 ---Da, nije francuski odma nevalja :D

--- Kraj citata ---
pogledaj si talijanske karbonske malossi lamelice. Ne valjaju ni semerizi njihovi garantiram  :icon_thumright:

PchelaUbica:
Zato svi uzimaju francuske lamelice i semeringe :icon_thumright:

nrgmc2-tuning:

--- Citat: SF2 Freak - 05 Prosinac, 2018, 23:05:31 ---
--- Citat: Pupo - 05 Prosinac, 2018, 13:00:27 ---Da, nije francuski odma nevalja :D

--- Kraj citata ---
pogledaj si talijanske karbonske malossi lamelice. Ne valjaju ni semerizi njihovi garantiram  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ja sam imao Malossi pakiranje vitonske semeringe na radilici i u getribi i sve vrhunski i dalje sluze dalje drugom vlasniku. Polini viton isto imao i nikada ništa nije bilo.
da se razumijemo u tolkoj silnoj industriji koje ima sve više se dešavaju pi*darije ali generalno nije tak kak ti veliš. Ja se svaki dan nagledam, prostudiram i razgovaram sa ljudima koji se s time profi bave i situacija je takva da ovakvih trkaćih stvari tolko toga nije bilo prije 5-10god na tržištu nego samo za odabranu ekipu koji se bave utrkama a sada toga ima sve više i non stop i naravno kod povećane proizvodnje i forsiranja da se proda čim više eto i pi*darija. ali vjeruj vozim francuze i isto kako potrefiš i održavaš paziš servisiraš...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju