Tehnički kutak > Tuning skutera

Minarelli_lezajevi radilice (savjeti,razlike)?

<< < (4/14) > >>

PchelaUbica:
Jebiga neznam zato i pitam.
 Znaci nije bitno koliko ce se okretaja vrtit ili?
To mi i je cilj da se sto teze rastepe
Pa de mi reci kako se poliamid onda montira , isto grijanje hladenje ili? Iako se njega ne smije pregrijat, a nabijanjem opet sjebat dosjede. Koji je pravilan nacin?

I kako rijesit taj tokareni lezaj sto kazes?

PchelaUbica:
Dario jel to taj gle dimenzije su iste, a ovaj kosta manje od kutije cigara haha
https://www.trgo-agencija.hr/lezajevi/cilindricno-valjkasti/nj/lezaj-nj-204-mtm-20x47x14.html

dario007:
Ne nori Zvonkec,odma si mi se uzbudio :)po toj teoriji bi na high endu svi vozili c3 i c4 nebi ni postojao.To kaj tvornica navodi sta lezaj izdrzava u idealnim uvjetima ne znaci nis.

Kaj se tice dr.eva nisam ni rekao da mora bit c4,c3 obicni lageri metalni kavez to vrte bez problema.Kod mine je prednost kaj je top lezaj i onaj prosjecni razlika 50ak kn.Pa zasto onda staviti nesto sto bi trebalo izdrzati,kad za 50kn vise imas ono kaj mora izdrzavati i duplo jaci setup.

Decko nek stavi kaj oce,dreva izdrzava kaj god stavis gore.

Za ovaj lezaj kaj si stavio nisam siguran,treba vidjeti kaj znaci ova dodatna oznaka kod lagera.

Ako kupis lezaje budem ti objasnio kako rijesit vanjsku kosuljicu...

zvonkec92:

--- Citat: dario007 - 03 Prosinac, 2018, 23:29:38 ---po toj teoriji bi na high endu svi vozili c3 i c4 nebi ni postojao.

--- Kraj citata ---
Po toj teoriji ja mislim da niko nikad nije ni probao C3 na malo jačem setapu pa da kaže kaj se točno dešava nego svi iz nekih svemirskih razloga odma trpaju C4, ja da imam para za takav setap stavio bi bez pardona C3

PchelaUbica:
Mislim da cu stavit c3 samo zbog ugradnje, nemam bas iskustva pa jedno po jedno, ako vec budem isao na nest jace onda ce to bit sigurno ova kombinacija sto je rade poslao, pogotovo zbog otvaranja blokova bez vadenja lezajeva :)
Al i kopkat ce me i dalje kako bi bilo sa c4 na baseu :S
Sve u svem zanimljiva je tema postala :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju