Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli_lezajevi radilice (savjeti,razlike)?
PchelaUbica:
Pa da zasad ide drevo , zato i pitam jel velika razlika i hoce mi to pravit problem, ako je tako uzeo bi onda c3 poliamid novu radilicu i tjt.. a sad koliko to moze trajat neznam
Setup ce bit drvo, 17.5, i yasuni Z tako da se nece vrtit puno, al svejedno bi da traju i da valjaju
robyakarider:
c3 ti je dosta onda
zvonkec92:
C3 uzmi u lager komercu, tam čak neke stvari znaju bit jeftinije od lagerosa...
dario007:
Meni dode mucno kad raznorazne teorije o lezajima procitam.
Lezaj se nema kaj zluftat,to je najprecizniji dio u auto/moto industriji.Mikron potrosenosti na stazama rezultira ruzenjem lezaja.
Tolerancije su tu da bi izdrzavali vise okretaje,slabije podmazivanje i vislje temperature.
Ti mozes staviti i C3 lezaje,ali ja ti govorim sta je najbolje na trzistu.Bolje od toga je jedino keramicki koyo lager.
Od poliamida uglavnom svi bjeze jer ga je teze ugradit i iznabijaju ga i proruzi jako brzo.
Velim C3 ce ti bit okej.C4 poliamid je bolji izbor i oni uglavnom high end setupe izdrzavaju bez pardona.
C4 poliamid sa strane magneta i ovaj nj204 do varia je top kombinacija i kad to smontiras sa pravom radilicom,trpas gore i polini 84cc jer je to najjace kaj ide sa serijskim hodom.
Kod Piaggia su dva potokarena poliamida za bolje podmazivanje 75-79e,dok su obicni koyo/ntn 20e.
Kod mine je ta razlika manja i kosta te mrvu vise a imas top stvar,al kak oces,tvoj izbor.
Evo kombe za minu:
https://www.scooter-attack.com/crankshaft-bearings-stage6-r-t-s6-80366c4-rt-39.html
To ti je ta komba samo ti nebus imao tokarenu vanjsku kosuljicu,ali i za to znam jednostavno rijesenje.
zvonkec92:
Meni dode mučno kad ljudi zmišljaju bedastoće za base kit koda ima 85 konja pa trebaju ultra super najjači ležajevi, delate nauku oko gluposti, C3 se može bez problema vrtit do 16 soma okretaja uz adekvatno hlađenje a vi tu već na 9 spominjete C4 i nekakve valjkaste. Daj rade popi si žuju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju