Ostalo > Svijet računala i mobitela

Dvojba između procesora...

<< < (10/12) > >>

Pupo:
Prodaj intela i uzmi si grafu neku, to je moja preporuka :icon_thumright: Tada bi ti letio komp kroz guzove  ;D

Fakat nema smisla da imaš komp u šteku :) Al ako te veseli, šta se tu ima za reći.

dinko1981:
Nemoj ocekivat da ce te platforme biti uptrebljive jos 6-7 godina makar bile i tehnicki ispravne. Uzmi primjer pentium 4 koji predhodi core generaciji procesora i isti je danas prakticki neupotrebljiv i za yt u full hd rezoluciji preko cijelog ekrana, bez obzira na grafu. Jednostavno osnovni programi su svakodnevno sve zahtjevniji. Ja cijedim 775 platformu zato jer ju imam vec 100 godina i nikako da krepa a jos moze proc sa jacim procesorima za osnovne stvari, ali kad jednom rikne idem na novu aktualnu platformu i opet sam miran x godina.

zvonkec92:
Svjestan sam toga ali posto je jeftino i vec to imam doma nek ide dokle ide pa cu prec na bolje kad ovo crkne ili vise nebude upotrebljivo

dinko1981:
Jeftino je ali nije dzabe... Za tu lovu koju ces utuc u taj amd sistem za stek (i vjerovatno ga nikad neces koristit) kupis neku novu low budget maticnu i jos ti fali samo proc. I ram i to po malo skupljas i pratis neke akcije dok koristis aktualni siste. Ulaganje pa makar i 50$ u jos jednu staru kantu stvarno nema smisla. Nije to gy6  :icon_biggrin:

zvonkec92:
Ma nema veze mrale dokle god to mene veseli neka bude tako, gledo sam malo i tu opciju da kupujem sve ispocetka i nikako me nece ispast ispod 2 soma komp a glupo mi je davat tolko za stvari koje ja radim na kompu.

Meni ti komp sluzi za ove stvari

- slusanje internet radija
- malo fejsa
- tu i tamo surfat po ebayu i aliexpressu
- bekap svih slika koje imam na mobu ( nista claud i ta sranja )
- jednom godisnje prec san andreas do kraja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju