Ostalo > Svijet računala i mobitela

Dvojba između procesora...

<< < (9/12) > >>

robyakarider:
ti bacas sol u more bi rekli stari ljudi  :icon_biggrin:
skupi pare za neku noviju platformu, recimo amd ryzen, dok ovo tvoje radi uzivaj u njemu, samo ces baciti pare za mizerni napredak

Pupo:
Slozi si ovo sto si poceo i to je to. Neisplati ti se slagat i tog phenoma jer je stari komp isto.

zvonkec92:
roby, nedam za noviju platformu pare a realno ni netrba mi jer ja dalje od san andreasa nikad nebudem nista igrao :D Ovu maticnu naso na otpadu za đabe. Radi ispravna je i sad bi ju malo nabuđio, 50€ je vrh sta mislim ulozit u gluposti a to je taman ovaj proc koji sam narucio i jos jedan SSD. To bi isto trebalo biti puno bolje u odnosu na sadasnji dual core, na prethodnoj konfiguraciji koju sam slozio se bas dosta osjeti razlika sa dual na quad i ssd. puno brze mi otvara chrome i yutub i opcenito brze je sve

Pupo:
Pa jel nisi naručio intel quada? :D Odakle sad dual core u igri? Koja si ti legenda :D Prvo naručiš pa pitaš na forumu  :toothy11:

Sad onda prodaj tog intela, cijelu konfu, SSD prebaci ovdje i kupi si neku bolju grafu. Taj "štek" računalne opreme je neisplativ i gubiš svakodnevno na njemu. Nije to multivar pa polovni uvijek vrijedi 200kn. Vamo svakodnevno gubiš.

Ili još bolje, skompletiraj intela ovog novog, tog phenoma i onda prodaj sve zajedno sa starim kompom koji imaš i uzmi nešto još novije bazirano na intelu ili ak ideš na novo onda ovog ryzena što je robyka predložio.

Ili kad si već naručio sve, složi si sad phenoma a intela prodaj i kupi si poštenu grafu i napajanje.

zvonkec92:
Intel je slozen on se za sada koristi, AMDa bi slozio za u štek. Ma meni je to dobro i bit ce dobro jos narednih 6-7 godina. Pa do prije 3 god sam jos bio na single core procesoru tak da je ovo za mene veliki skok

Ma narucio sam ipak FX 4100 jer je duplo jeftiniji od Phenoma X6 a razlika kolko sam vidio po guglu zanemariva

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju