Ostalo > Razne offtopic teme :)

A pokusavao sam biti Peza fan!

<< < (11/17) > >>

PchelaUbica:
Evo Darioo da ti nadopunim recept za taj poduhvat,, prodam mu plastike i ramu a tu francusku skoljkicu nek bacii u djubre  :toothy10:  :laughing6: :laughing9:

SF2 Freak:
Pletem si Carski vijenac da si ga metnem na glavu kada razvalim Puru.

Ne trebam nikakve talijanske djelove. I da stavio sa DOPPLER remen. NIsam niti palio skuter bas me zanima kako ce ici.  :glasses9:

dario007:
U zadnja 3mj si promijenio 4 remena za koja ja znam.Pa toliko kombinacija ja nisam izmjenjao na jakom midraceu.

SF2 Freak:
Pa ja ti mjenjam remenja kao maskice na mobu.  Svi ti remeni su ispravni i svi se voze 10000km. Ali ja to onako malo da bude Doppler , pa malo Polini unutra , pa malo od Ditecha i tak. Sada cu uskoro ici do frenda pa kad otvorim prijenospred njim da budem baja. Bitno kaj pise  i da bitno mi je da je cim sareniji prijenos. Znaci zuti federi , crveni centralni , plavo zvono i tak to.  :headbang:

Corector:
 :laughing7: Mjenjas ti i mobitele na tjednoj bazi. Francić, pa ti jos nisi dorastao da si kupis mobitel koji ce trajati, a kamoli skuter :toothy12:
Dajem ti iz ruke kljuceve da predjes na purejeta, pa kak ti logika ne radi da nesto nije u redu nakon toliko peza koje sam imao... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju