Ostalo > Razne offtopic teme :)
Odg: Blic pitanja
Corector:
Normalno da sam.se javio s punim pravom.
Za pjurdzeta niti ne treba novi dio jer svi originalni voze zauvijek haha :icon_thumright:
Kupovina novih dijelova je cisti debilizam pored tako plemenitih purejet dijelova koje si po potrebi sam repariras.
Standardni potrosni materijal je i dan danas lako i JEFTINO dostupan za razliku od peze.
SF2 Freak:
Cementacija na radilici ode na 20000 to su ti plemeniti djelovi :rofll:
Corector:
Krivo si shvatio, na 2000km, vidovitiji si od mene jer su blokovi jos neotvoreni :laughing7:
Sva sreca pa vozis made in france radilicu, a skut pretezito kombinacija kinesko talijanskih dijelova :laughing7:
SF2 Freak:
PA ni ne otvaras ih normalno. Kada se raspadne radilica moze sve u dubre. Jer zamjenske radilice ima ali po paprenoj cijeni.
Pjurdet samo uzima a nista ne daje osim glavobolje. :icon_thumright:
Corector:
:toothy10: :jerk: Hahaha pa ti pojma nemas o nicemu :laughing6: treba ti kupiti dudicu jer samo glupost za gluposti pises.
I jedino se peza ne tjunira jer ce biti zesce raspadalo, samo piaggio svi budze, jer peza nemre samo bi se sramotio kao sto je i bilo tako pa je to proslo svrseno vrijeme, i onda s pedesetice se ruga sedamdeseticama, a pedesetke ga ubijajj u svemu :laughing6:
Evo ponude koja je godinama identicna, uzmes jos remenje po 75kn za stek i na konju si, za pezu niti ne postoji najbolji remen, to da na pezi traje duze negi na piaggiu okaci macku o rep. Meni je puko remen na pezi vertikali, a i performanse su mu u zescem kur*u kad se vozi vise od normativa, uostalom vidio sam na dragu, svaki start je radikalno slabiji i slabiji hahaha
Ovo nisam nikad dozivio na piaggiu :laughing7:
A ti bome takodjer jesi i isao sam ti 12km po remen kad je francuski otpad crko ispred Lesnine :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju