Ostalo > Razne offtopic teme :)
Odg: Blic pitanja
Tomi_ZG:
--- Citat: Lezz22 - 24 Studeni, 2018, 18:46:56 ---Ovo sto je napisao sf2 freak za potrosen variomat nisam ni ja vjerovao a gubio je snagu s njim i hladan a kamoli kad se zagrije, znao sam da gubi nesto jer je dosta potrosen al toliko puno ... stavio serijski zasad i leti :icon_thumright:
btw meni je multivar prosao 30k a mogu mislit sta je ostalo od doplera nakon 50k
--- Kraj citata ---
Moj multivar je isto imao skoro 50 hiljada,ugradio sam ga novog 2012. i izbacio ga van prije par tjedana kad sam stavio opet novi multivar
Meni je runner baš ove sezone postajao sve tromiji,tražio me sve lakše rolice da bi nekak išao,zadnje sam vozio 5.25g al su mi i one postale preteške,pa sam ubacio 5.0g i stavio linearnu polutku od diteha,nikak nije išao,onda sam stavio ganc novi multivar i ostavio isti setup prijenosa,mašina se vrtila 800 okretaja više odnosno debelo prevrtavala,samo u razlici novi vs. stari multivar,a da sam imao pia polutke razlika bi bila preko 1000 okretaja,a to je jako jako puno,ni ja nisam vjerovao,a kad sam stavio novi variomat i uštelao prijenos skuter je dosta bolje išao nego sa starim variomatom,direktno sam usporedio sa par skutera i razlika je bila dosta velika
Samo ovaj Suhijev doppler je dosta razvaljeniji nego moj multivar,puno veći luft ima,a meni su se stupići i bolcna izlizali,ne osjeti se pod prstom al u usporedbi s novim se vidi da to nije više to
Lezz22:
Ma variomat mijenjat svakih 20ak t km i nema problema, meni je bolcna dosla do bronce ili mesinga nez tocno od ceg je, piksna isto otanjila pa je imalo lufta da je klapkalo i culo se i u voznji, stupici klizaca isto oglodani do 2-3mm, dio di klize remen u obliku banane, unutarnji kanalici isto oderani i sa strane (od rms rolica pretpostavljam :icon_scratch: ) ma muka ubiti, kad sam stavio serijski i vidio kak ide ma preporodio se
RunnerSukosan:
--- Citat: Lezz22 - 25 Studeni, 2018, 10:12:48 ---Ma variomat mijenjat svakih 20ak t km i nema problema, meni je bolcna dosla do bronce ili mesinga nez tocno od ceg je, piksna isto otanjila pa je imalo lufta da je klapkalo i culo se i u voznji, stupici klizaca isto oglodani do 2-3mm, dio di klize remen u obliku banane, unutarnji kanalici isto oderani i sa strane (od rms rolica pretpostavljam :icon_scratch: ) ma muka ubiti, kad sam stavio serijski i vidio kak ide ma preporodio se
--- Kraj citata ---
Ma da svakih 5000... Ajde na nekih 40000 pocinje posustajat, a tu kilometrazu 2 covjeka na forumu nece dostic
SF2 Freak:
--- Citat: RunnerSukosan - 25 Studeni, 2018, 12:56:52 ---
--- Citat: Lezz22 - 25 Studeni, 2018, 10:12:48 ---Ma variomat mijenjat svakih 20ak t km i nema problema, meni je bolcna dosla do bronce ili mesinga nez tocno od ceg je, piksna isto otanjila pa je imalo lufta da je klapkalo i culo se i u voznji, stupici klizaca isto oglodani do 2-3mm, dio di klize remen u obliku banane, unutarnji kanalici isto oderani i sa strane (od rms rolica pretpostavljam :icon_scratch: ) ma muka ubiti, kad sam stavio serijski i vidio kak ide ma preporodio se
--- Kraj citata ---
Ma da svakih 5000... Ajde na nekih 40000 pocinje posustajat, a tu kilometrazu 2 covjeka na forumu nece dostic
--- Kraj citata ---
Tako je na 40000 vario odlazi. Tako je tomiu ,a i meni je jos poceo zezati na sf1 pa sam ga uvijek nakako uspio ufaziti.
PchelaUbica:
Normalno da ces ga mijenjat na 5 000 kad uzimas taj doppler krs od varia i opcenito kineskih dijelova koje lijepo zapakiraju i nabiju doplerov stambilj. Ajd molim te o cemu pricamo. Uzmi polinijev variomat i vozi se ko covjek.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju