Ostalo > Razne offtopic teme :)

Odg: Blic pitanja

<< < (5/15) > >>

dacerovs:
Ja mogu samo reci da me Suhi sa Pezom maznuo prvu trku na Drag2018 u jednom smjeru, Puru sam drzao pun gas od starta do kraja ali me dobro ostavljao, nisam mogao vjerovat.
I onda sam ga u drugom smjeru isprskao zestoko, tu su i nastale sve slike kako Pura ubija Pezu.
Sljedecih 4-5 trka sam ga takoder dobro ostavio i Pura je pokazala moc.
Ali mene zanima sta se dogodilo tu prvu trku??!? Kako je Peza tad pokazala moc i oderala Puru i to ne lagano, nego je fakat nabirao uz mene posteno, al da napomenem da je Pura svaki put isla identicno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

PchelaUbica:
Sta je sad ovo??
BLIC PITANJA U VEZI PEZE I PJURJETA

RunnerSukosan:

--- Citat: PchelaUbica - 24 Studeni, 2018, 21:38:01 ---Sta je sad ovo??
BLIC PITANJA U VEZI PEZE I PJURJETA

--- Kraj citata ---
Prepiranja bratee

Lezz22:

--- Citat: aprilija top - 24 Studeni, 2018, 21:28:01 ---Hm vilice od taljana na pezi ludd kaj nije mono vilica best.? Je ali od taljana ne francuza💪😆😂 suhi zgorel si kupi taljana i mir.

--- Kraj citata ---

Za normalnog korisnika je dobra ali nekima nikad dovoljno   :icon_tongue:
Ni meni se nesvidja prednja vilica iako radi svoj posao vrlo dobro a da je dupla bolja definitivno. Jbg peza nije savrsena po meni al nije ni nijedan talijan a cak ni aerox koji bi mi bila 2. opcija kupnje skutera

dacerovs ak mu je variomat otisao to ti je to zas je vukao prvu rundu, muka teska je sa sjebanim variomatom imas pol minute dok se nezagrije a dalje je teska patnja, meni po uzbrdici nije htio vise od 30, sad kad sam stavio serijski variomat preporodio se a sad jedva cekam da dodje novi jer i sad ide savrseno

SF2 Freak:
Corectore ja se opametio kada sa tomosa presao na najvjecoiji agregat. Dok si ti pobenavio kada si sjeo sa minarelia na jadan ,nekvalitetan , slab purejet. Stani mi sada na crtu. Rade neka vozi puru , moze i jos kaksi zvonkec, ma moze i fico od 50kg. Ajde stani mi na crtu, kaj muda se stisla. Ti pokusavas sa 4 pjurdeta zajedno napraviti vise km od mene bez kvara. Ali jednostavno nemozes jer uvijek knedla u grlu.  Nemas argumente protiv peže , osim da ju jako volis. A imam i video di se vozis i pjevusis na pezi. "skriveni sam fan peze" hahahahaha. Ajde budi pravi gospodin i okaci taj video tu. Ako ga ja metnem onda sve pada u vodu kaj si govorio protiv francuza jer to nisu istine bile. Eto stani se na crtu ishod znamo svi. I okaci ponosno video . Odbrojavam ti 12h. A nakon toga krece urlanje kada ga ja okacim hahahahaha. Jer vozis se na pezi dok su pjurdeti u kvaru.  Da tako je dacvros. Na dragu imao ubijen vario , sada imam novi pa idi probat pezu. Druga prica je to. Kaj se tice vilica , imao sam bomba vilice i amortizer bgm. Vilica bolja od ove sada. Ali zbog izgleda i eksprementiranja stavio od phantoma. Da da da da sjetio se pjurdet je riknuo na tripu u crnu goru i nazad da da da. To je 6x da je riknuo. Kao kit se raspo , a doma zamjenio cijele blokove. Cementacija na radilici otisla. Klipnjaca se rartukla i karike se u prah pretvorile. A sjeti se pezice. Je da se vukla u brdo. Ali stari moj 3000km to ljeto napravio ,a tebi se u prvih soma rastepel pjurdet kao kula od karata. Znaci 6x je pjurdet kihnuo , peugeot 1x u zadru ove god. Svaka cast razvalio si me ko Hrvati francuze u tenisu hahahahaha. To je jedino u cemu pjurdet vodi, u kvarovima. Niti je jeftiniji , niti jednostavniji , niti jaci , niti kvalitetniji , niti manje trosi. Cucla vise goriva , cucla vise za rervise , cucla vise za popravke. Meni ono najgore kaj to trosi moje dragocijeno vrijeme. Nema vremena 5h dnevno napumpavati pumpe i opskrblgjivati si stek za pumpama. Zmajuci da ce doci taj dan kada ce riknut. Da si se obrazovao oko pug agregata imao bi skuter na kojem bi se vozio po moru bez da dizes covjeka (nasega sukosanca) da ti nosi bengu. Je pjurdet tros ko smuk pod opterecenjem. Jer nema snage pa gas mora uvijek u iberu biti. Eto i tu si stao sa pjurdetom. Znaci 7x si kihnul i onda kazes da je to nista. Da je pjurdet vjecan. Meni to vec lici na opasnu virozu za koje nema ljeka osim odrezati sve u korjenu i odbaciti sugu od sebe. Moga si biti triper a izabrao si biti pacenik i muljator . BRAVO SJEDI EVO TI DUDICA

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju