Ostalo > Motocikli

Necu vise biti zadnji - Yamaha MT03 '16 13K

<< < (34/50) > >>

ante89wey:
dobra snaga za tu kubikažu, još da rade 4 cyl kao nekada davno 250 i 400 to bi bio stroj sa današnjom tehnologiom

Corector:
Gruntam sta bi mogao sprckat i za sad jos nista, tako mi je sve fino uglazbljeno da mi bas nista ne fali, osim mozda mrvu gusceg ulja u prednjoj vili, ali to je individualna stvar i pokusavam se naviknuti.

I ne svidja mi se osovina prekidaca (onaj pipac preko kojeg se tipka klacka unutar tijela prekidaca) za dugo/kratko svjetlo koja je bijele ili bez boje, a sve ostalo je crno. Pa kroz onu toleranciju od 1mm ja to vidim i stalno mi odvraca pozornost, rado bih do obojao :D uzeti cu medicinsku spricu j iglu i kapljicu crne boje ubrizgati nutra u prekidac.
Eto na koje bolestine sam spao.
Ma Yamahica mi je oduvijek bila fina, talijan je poticao kreativnost, a peza cisti sotonizam.

Evo ovdje se vidi, to mi je najveca briga haha. I zanemarite sto sam isao po mlijeko, jbg moram i taj kretenizam savladati.

dacerovs:
Corectore, danas vozio MT07, kako je to zivcano, bas se nemos lagano vozit hahah.
Al se vozi ko biciklic, baca se simo tamo bez problema, preko neravnina strava. Rijesio bi se skuterceta za ovo motorce samo da je funkcionalnije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3alfa3:

--- Citat: dacerovs - 08 Svibanj, 2019, 18:16:51 ---Corectore, danas vozio MT07, kako je to zivcano, bas se nemos lagano vozit hahah.
Al se vozi ko biciklic, baca se simo tamo bez problema, preko neravnina strava. Rijesio bi se skuterceta za ovo motorce samo da je funkcionalnije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Pa to i je biciklic, zapravo, motor tipa er6 (sada z650) koji je ni vrit ni mimo. Devetka je puno ozbiljniji motor, a slican, al opet, pored z900, nebi gledao yamahu

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Corector:
Biciklic da, zajebavas se, a ne ide prebbrzo .

Zasto je Z900 ispred MTa? Nisam u prilici, ali naci cu je da testiram tog zeca :D Neki dan sam vidio lika s MT09 kako przi s jednim kotacem na Zagrebackoj. Nekim cudom sam ga stigao dok je dobio 0.07mm brade ispred (pametnog) semafora, pozdravio ga i taman da ga nesto upitam, pali se zeleno...

Jucer sam vozio MT07 i opet mi je kliknuo na prvu, a rekli su mi da ce mi biti mali. Moram obnovit dojmove sa novijim i utegnutijim zecom.

E da, i neda mi se vozit motor.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju