Ostalo > Motocikli
Necu vise biti zadnji - Yamaha MT03 '16 13K
Corector:
Motora ko u prici, MT-ova sam vidio vise nego skutera...
dacerovs:
--- Citat: Corector - 22 Travanj, 2019, 17:38:37 ---Motora ko u prici, MT-ova sam vidio vise nego skutera...
--- Kraj citata ---
A ja jucer bogme samo skutercad vidio, trip do Pokupskog i nazad, raznoraznih skutera bilo i 2-3 motora.
Tripcina za test ovjesa samo takva, peglirao sam samo tako, dva/tri tipa su cvikali po zavojima (Beverly i Scarabeo)dok su ostali koje sam sreo peglirali od 80-100 po tim cesticama. Najbolji je bio jedan sa Nexusom, taj je valjda znao cestu jebacki, uzimao je prave putanje, njega mi je bilo gust pratit (cak je Nexus cesto klizao na izlazku iz zavoja) na povratku sve dok nismo dosli na ravnicu uz Jamnicu, onda sam ja spustio nivo dok su majstori za ravno opalili po gasu hahah.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Eto vidis, u gradu sami motori, a izvan skuterasi, mijenjaju se trendovi :D
Nexusa sam hejto od samog pocetka, a od Rijeke pa do zga starom cestom, kad sam se lozio, izmorio me ko isusa.
ivano_007:
--- Citat: shogun - 21 Travanj, 2019, 11:19:31 ---Bolje je da ti je tablica ispod nego tako jer ti je i dalje mogu snimit sa semafora
--- Kraj citata ---
Jedna od najružnijih stvari ikad je kad neko iskrivi tablicu pod rep. Rigam odma kad vidim. Ovako je gospodski :frajer:
laci2607:
E ovaj MT-03 me zainteresirao prije godinu dana full i bas mi je drago da ce netko ovako detaljno pisati o njemu. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju