Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox by Teka

<< < (16/45) > >>

TekaRox:
Evo koliko mu je trebalo da upali znaci cim je sastavljen.
Odmah je ugasen jer nije bilo vode u njemu. (Znam da nista ne moze bit da radi desetak sekundi al svejedno)

I 2 videa kako radi.   ;D

MarinM:

--- Citat: TekaRox - 09 Siječanj, 2019, 19:00:12 ---
--- Citat: dell - 19 Prosinac, 2018, 15:27:58 ---Gdje je zapeo projekt ? Dobro si poceo pa stao odjednom

--- Kraj citata ---
Evo mjesec dana cekam majstora da istokari tu j***nu piksnu.
Skinuo frendu s Roxa piksnu i bendiks pa da napravi to da nemoram kupovati bendiks.
Polijepit cu poslje 2 3 videa kako skut radi kad je napokon upalio.
Cim stigne ta piksna nastavljam sa postovima..onda plastike i stelovanje. Treba mi veci karb al nemam trenutno novaca za njega(Dellorto 21) :dontknow:

--- Citat: MarinM - 22 Prosinac, 2018, 02:37:29 ---daj ne seri, to je moj bivsi rox  :-X :-X :-X :-X Ja ga dao bez pola dijelova za nekog raskasetanog vxra u istru. Skuzio sam po polini naljepnici na volanu... aaaa i to je rama koja je bila originalno na mom narancastom roxu davno  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Prije prodaje,,, nakraju sam ga dao s drugim plastikama

Bio je zracno hladenje i slozen od viska dijelova za zajebanciju.

Rama je sa ovog aeroxa

I nemozes vjerovat kit je isto od mene,,,, a ja sam ga prodao decku jednom,on ga je prodao dalje... ko zna kojim sve putem je isao  ;D

--- Kraj citata ---

Jel me zezas, znaci bio je kod velikog MarinaM..hehe jel ti znaci da moraju pasti neke #NADOBUDNO naljepnice ;D ....Na kadi od sica je pisalo bijelim #NADOBUDNO pa eto valjda je tvoj. Rox sam uzeo za 400€ a po meni vrijedio je 100€ hah.. nego, s kojim setupom si ga prodao? I jel bila radilica u kur*u i ovaj dr evo pukao po pola?

--- Kraj citata ---

Daaa da , znaci og nadobudno crew  :headbang: Ja sam ga prodao bez cilindra, radilica je bila neka racing goliko se sjeam

RunnerSukosan:
Il ti je neispravna brtva na auspuhu ili.nemas vune u topu

TekaRox:

--- Citat: RunnerSukosan - 10 Siječanj, 2019, 18:22:35 ---Il ti je neispravna brtva na auspuhu ili.nemas vune u topu

--- Kraj citata ---

E i za to sam mislio pitat al nikako da se sjetim. Znaci nisam u krivu sto sumnjam da nesto nije u redu sa auspuhom. Preglasno se cuje. Dok nosim kacigu usi para ;D

--- Citat: MarinM - 10 Siječanj, 2019, 18:16:42 ---
--- Citat: TekaRox - 09 Siječanj, 2019, 19:00:12 ---
--- Citat: dell - 19 Prosinac, 2018, 15:27:58 ---Gdje je zapeo projekt ? Dobro si poceo pa stao odjednom

--- Kraj citata ---
Evo mjesec dana cekam majstora da istokari tu j***nu piksnu.
Skinuo frendu s Roxa piksnu i bendiks pa da napravi to da nemoram kupovati bendiks.
Polijepit cu poslje 2 3 videa kako skut radi kad je napokon upalio.
Cim stigne ta piksna nastavljam sa postovima..onda plastike i stelovanje. Treba mi veci karb al nemam trenutno novaca za njega(Dellorto 21) :dontknow:

--- Citat: MarinM - 22 Prosinac, 2018, 02:37:29 ---daj ne seri, to je moj bivsi rox  :-X :-X :-X :-X Ja ga dao bez pola dijelova za nekog raskasetanog vxra u istru. Skuzio sam po polini naljepnici na volanu... aaaa i to je rama koja je bila originalno na mom narancastom roxu davno  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Prije prodaje,,, nakraju sam ga dao s drugim plastikama

Bio je zracno hladenje i slozen od viska dijelova za zajebanciju.

Rama je sa ovog aeroxa

I nemozes vjerovat kit je isto od mene,,,, a ja sam ga prodao decku jednom,on ga je prodao dalje... ko zna kojim sve putem je isao  ;D

--- Kraj citata ---

Jel me zezas, znaci bio je kod velikog MarinaM..hehe jel ti znaci da moraju pasti neke #NADOBUDNO naljepnice ;D ....Na kadi od sica je pisalo bijelim #NADOBUDNO pa eto valjda je tvoj. Rox sam uzeo za 400€ a po meni vrijedio je 100€ hah.. nego, s kojim setupom si ga prodao? I jel bila radilica u kur*u i ovaj dr evo pukao po pola?

--- Kraj citata ---

Daaa da , znaci og nadobudno crew  :headbang: Ja sam ga prodao bez cilindra, radilica je bila neka racing goliko se sjeam

--- Kraj citata ---

Radilica nije bila nista posebno kad sam ju izvadio..ovi poslje tebe sve sjebali, vidis i sam po slikama.

PchelaUbica:
Jesi stavio kakvu brtvu izmedu cilindra i auspuha? Ili nema nista

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju