Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by Teka
Lezz22:
sad sam skuzio da ti kvacilo oderano u sredini, prodji to turpijom ako ima puno mesa kvacilo da ti bude sve fino jednako, kad stavis i odvozis 5km otvoris i vidis dali ti cijelo kvacilo hvata ako ne onda obrusis malo dio koji je hvatao i tako radis dok ti nebude zalizano cijelo kvacilo, jer u protivnom nece hvatat kako bi inace, ja sam nedavno malo previse stegnuo sustice na svom kvacilu pa je isto napravilo kvacilu a snage nije imao dok nisam malo turpijom prosao i ujednacio
TekaRox:
--- Citat: Lezz22 - 17 Studeni, 2018, 16:42:54 ---sad sam skuzio da ti kvacilo oderano u sredini, prodji to turpijom ako ima puno mesa kvacilo da ti bude sve fino jednako, kad stavis i odvozis 5km otvoris i vidis dali ti cijelo kvacilo hvata ako ne onda obrusis malo dio koji je hvatao i tako radis dok ti nebude zalizano cijelo kvacilo, jer u protivnom nece hvatat kako bi inace, ja sam nedavno malo previse stegnuo sustice na svom kvacilu pa je isto napravilo kvacilu a snage nije imao dok nisam malo turpijom prosao i ujednacio
--- Kraj citata ---
Napravit cu to..samo mi nema smisla kako to odjednom
dell:
Gdje je zapeo projekt ? Dobro si poceo pa stao odjednom
MarinM:
daj ne seri, to je moj bivsi rox :-X :-X :-X :-X Ja ga dao bez pola dijelova za nekog raskasetanog vxra u istru. Skuzio sam po polini naljepnici na volanu... aaaa i to je rama koja je bila originalno na mom narancastom roxu davno :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Prije prodaje,,, nakraju sam ga dao s drugim plastikama
Bio je zracno hladenje i slozen od viska dijelova za zajebanciju.
Rama je sa ovog aeroxa
I nemozes vjerovat kit je isto od mene,,,, a ja sam ga prodao decku jednom,on ga je prodao dalje... ko zna kojim sve putem je isao ;D
TekaRox:
--- Citat: dell - 19 Prosinac, 2018, 15:27:58 ---Gdje je zapeo projekt ? Dobro si poceo pa stao odjednom
--- Kraj citata ---
Evo mjesec dana cekam majstora da istokari tu j***nu piksnu.
Skinuo frendu s Roxa piksnu i bendiks pa da napravi to da nemoram kupovati bendiks.
Polijepit cu poslje 2 3 videa kako skut radi kad je napokon upalio.
Cim stigne ta piksna nastavljam sa postovima..onda plastike i stelovanje. Treba mi veci karb al nemam trenutno novaca za njega(Dellorto 21) :dontknow:
--- Citat: MarinM - 22 Prosinac, 2018, 02:37:29 ---daj ne seri, to je moj bivsi rox :-X :-X :-X :-X Ja ga dao bez pola dijelova za nekog raskasetanog vxra u istru. Skuzio sam po polini naljepnici na volanu... aaaa i to je rama koja je bila originalno na mom narancastom roxu davno :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Prije prodaje,,, nakraju sam ga dao s drugim plastikama
Bio je zracno hladenje i slozen od viska dijelova za zajebanciju.
Rama je sa ovog aeroxa
I nemozes vjerovat kit je isto od mene,,,, a ja sam ga prodao decku jednom,on ga je prodao dalje... ko zna kojim sve putem je isao ;D
--- Kraj citata ---
Jel me zezas, znaci bio je kod velikog MarinaM..hehe jel ti znaci da moraju pasti neke #NADOBUDNO naljepnice ;D ....Na kadi od sica je pisalo bijelim #NADOBUDNO pa eto valjda je tvoj. Rox sam uzeo za 400€ a po meni vrijedio je 100€ hah.. nego, s kojim setupom si ga prodao? I jel bila radilica u kur*u i ovaj dr evo pukao po pola?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju