Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by Teka
RunnerSukosan:
Brezone nabavi
dario007:
Ja jos nijedan midrace nisam vidio da ne balavi na tom mjestu,meni i Daxu je kvadrat naokolo zmazan od ulja,kod dacerovsa je isto tako bilo.
Brezone obavezno u alu cilindar...
TekaRox:
--- Citat: dario007 - 13 Studeni, 2018, 23:04:44 ---Ja jos nijedan midrace nisam vidio da ne balavi na tom mjestu,meni i Daxu je kvadrat naokolo zmazan od ulja,kod dacerovsa je isto tako bilo.
Brezone obavezno u alu cilindar...
--- Kraj citata ---
Sta onda nema to veze? Sutra cu to pobrisat...promijenit dihtunge pa upali opet. Da sam siguran da je okej. A gdje da nabavim brezone?
dario007:
Odrezi od navojne sipke m6 komade oko 5cm.Na vrh zavidas na jedan brezon 2 matice m6 koje ces stegnuti da gornja zategne donju,to radis sa dva kljuca.Onda gornjom maticom/kljucem uvrnes i stegnes taj brezon u cilindar,popustis matice i izvadis ih van i to ti je to,imas brezone.
TekaRox:
--- Citat: dario007 - 13 Studeni, 2018, 23:54:25 ---Odrezi od navojne sipke m6 komade oko 5cm.Na vrh zavidas na jedan brezon 2 matice m6 koje ces stegnuti da gornja zategne donju,to radis sa dva kljuca.Onda gornjom maticom/kljucem uvrnes i stegnes taj brezon u cilindar,popustis matice i izvadis ih van i to ti je to,imas brezone.
--- Kraj citata ---
Hvala datio, samo neznam gdje cu naci brezone te, zivim u malom gradu..ako nista nadjem neke stare blokove pa skinem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju