Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by Teka
dario007:
Na vrhu glave imas jedan mali serafic na kljuc 7 ili 8,njega otpustis,kad krene voda ici to je to,odzraceno.Cep od posude drzi otvoren dok se ne odzraci.
Nema taj kit termostat.
Svjecicu ngk 9 ili 10 toplinske vrijednosti.Mislim da je br9hs ili br10hs tocna oznaka ako je kratki navoj na tom kitu.
Ako je dugi,onda umjesto slova H ide slovo E
Corector:
--- Citat: robyakarider - 13 Studeni, 2018, 20:17:41 ---na zadnje ga digni
i ne valja ti kapa cim te trese
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Ovako se rox odzracuje haha, samo cujes blup blup :toothy10:
TekaRox:
--- Citat: robyakarider - 13 Studeni, 2018, 20:17:41 ---na zadnje ga digni
i ne valja ti kapa cim te trese
--- Kraj citata ---
Ako ga dignem na zadnji zar nece i posude sve se izlit. I za kapu nisam znao..motor je radio i ja sam takao pa me udarilo..vidit cu to da promjenim..kapa nova kupljena :dontknow:
--- Citat: dario007 - 13 Studeni, 2018, 20:21:28 ---Na vrhu glave imas jedan mali serafic na kljuc 7 ili 8,njega otpustis,kad krene voda ici to je to,odzraceno.Cep od posude drzi otvoren dok se ne odzraci.
Nema taj kit termostat.
Svjecicu ngk 9 ili 10 toplinske vrijednosti.Mislim da je br9hs ili br10hs tocna oznaka ako je kratki navoj na tom kitu.
Ako je dugi,onda umjesto slova H ide slovo E
--- Kraj citata ---
Imam serafic samo nisam tio prckat po tome..al ugl sutra cu tako.
I recite mi..jel ovo normalno, kad sam digao crijevo vode sa vodene izlilo se malo ulja s vodom..sitno nesto..jel moguce da ulazi gorivo u vodu..isto tako sam digao svjecicu i kurblao, voda nije izlazila iz cilindra. Ako netko moze pomoc bio bih zahvalan. Sutra najvj uzimam crijevo vode sa pipe pa kroz cijeli sustav proc da se uvjerim da nije mozda zacepio il sta ja znam. Ja nemam termostat uopce pa pretpostavljam da bi trebalo kruzit..
Evo slika ovog sta me zanima jel normalno da se dogadja.
RunnerSukosan:
Nije normalno.. Imas dihtung? Vidim nemas ni brezone
TekaRox:
--- Citat: RunnerSukosan - 13 Studeni, 2018, 21:59:27 ---Nije normalno.. Imas dihtung? Vidim nemas ni brezone
--- Kraj citata ---
Dihtung imam, novi stvaljen, sarafi su bili tu kad sam uzeo motor..samo ih prebacio, neki su mi rekli da je ovo od jace mjesavine..jer lijevam mjesavinu a stavio sam jacu..pusi ko lud
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju