Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moj je skut bolji od tvog jer.........
Corector:
Evo sad sam procitao sve i bas mi je drago sto se traze argumenti i sto ubijate u pojam nezrele zakljucke koji se temelje iskljucivo na bolesnim osjecajima. Osjecaje primarno trreba gajiti prema necem.drugom, a ne jebenom skuteru.
Start na pezi? Nikad, cak i sa kuporpodajnim ugovorom.
Ostale izmisljotine i provale necu ni komentorat jer je pokop vec odradjen, konacno dolazi kraj izljevima gluposti.
PS kineski GY6 me extremno razocarao, jeftino je, al bogami koliko para toliko muzike. Osobno sve zdrobim u vrlo kratkom roku, izuzev necega sto rijetko koristim, a i tada imam pehove...
I ono pljuvanje po Kymcu, vec sada sam se susreo sa toliko njih koliko u zivotu neces vidjeti, ali bitno da si najpametniji i odmah mi mozes reci misljenje. Kymco ima vise vrsta agregata, ja cu se fokusirati na njihov GY6 i na 2T horizontalu. Daj jednom shvati da je misliti drek znati, i da se mogu samo nasmijati provalama.
Sve pisem, sve biljezim, a na kraju cu iznesti zapazanja. I ako vec znas prije mene, i pokusavas mi iskiriviti percepciji, daj odi prodavat tarot maglu i iskorosti taj talenat :dontknow:
Biti sposoban toliko lagati samog sebe mi je nepojmljivo, prodao sam glupu pricu gdje je pazi, moj buraz vidio nekoga tko ga gleda i onda mi je poslao poruku da je vidio nekoga iza coska... haha da sam rekao da je zarokirao, vise bi bi maste i lazi odradilo jer sam navikao vec na to... Ovako sam se i ja pravio budala i bolje sam prosao :D
zvonkec92:
U kom smislu te razocarao, msm znam i ja da nevalja al da cujem tvoju verziju price i nedostataka te masine?
Corector:
Za hobby upotrebu je super, lijepo je to i zanimljivo kad su dijelovi za kikiriki, ali da 125ccm ne moze nadmasiti 50ccm 2T mi je jako zabrinjavajuce.
Iznadprosjecno vozim te skutere, i nose iznadprosjecna opterecenja, makar kad bolje pogledam, svi moji skuteri se voze iznadprosjecno, pa gledam to s druge strane, vecina skuterasa slozi nesto, prodje par tisuca km i dalje ih prodje volja, ili razvuku neku sitnu kilometrazu kroz vise godina, tako da nikad nisam uzimao u obzir njihova iskustva jer mi nisu relevantna. To iskustvo prodjem u par ljetnih mjeseci s vise skutera istovremeno...
U hobby kategoriji, sve ima sanse da zadovolji korisnika.
Pa minarelli me nije izdrzavao vise od 10tkm redovito, mali iglicasti bi se raspadao koje god marke bio, naravno pod 70ccm jer nisam debil da poistovjecujem to s 50ccm gdje je opterecenje puno manje na lezaje.... 4 ili 5 serija sam tako prosao, i bilo je tu raspada, poluraspada i preventivne izmjene uz vidljive tragove opterecenja.
Sve to gledam sa stajalista da zelim skuter sa sto jeftinijim odrzavanjem, da me sto manje trazi da serafim po njemu, i da sto duze drzim isti setup. I na koncu opet ima mjesta za traziti zanimaciju oko toga.
Evo, imam priliku da si slozim GY6 od Kymca, ali neda mi se jer me purejet jos nije iznevjerio.
zvonkec92:
jbg, seriala 125 ima 5kw, kaj ocekujes. To kaj ima vise kubika ne znaci nuzno i vise snage :icon_thumright:
Vidio si kako moja devetka ide naspram purejeta, bregasta vario i veci karb sve za bagatelu ( glavu s vecim ventilima necu racunat kao tuning dio jer to dolazi serijski na nekim modelima gy6 )
Lezz22:
Moj je skut bolji od tvog jer....... ima spoiler :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju