Ostalo > Razne offtopic teme :)

Moj je skut bolji od tvog jer.........

<< < (22/23) > >>

Corector:
Mrale j#bo ga kru, jesam reko da bi izasao maksimalno u susret, akcija je i dalje u tijek, za uzi krug sve free, ako ih imam 6 cini mi se u steku jos 6 bi bio najmanjo problem :toothy12:

Sad cekam da nrg prezimi, nisam ga palio vec valjda 2mj, pa cu snimit prvo upaljenje nakon 5mj stajanja. Sve je to dio experimenta i ja sam sebi stvaram feedback.

A kad bi netko drugi aktivno lozio purejeta, i kad bih od njega imao samo feedback, evo ja sve sredjujem, obecavam, ne bi mi bio prvi put jer ima pjurdzetisa :icon_thumright:

zvonkec92:
Mrale preko zime ću probat utopit neko gvožđe kinesko koje imam viška pa ću da razmislim o purejetu na godinu, samo mi nemoj uteć u švabiju osto sam onda bez mehaničara  :icon_biggrin:

Corector:
Mrale ne sekiraj se. S ovim tempom kojim vozis, mogao bi biti zadovoljan i sa polini sportom 70 :icon_biggrin:

zvonkec92:
Pa da mjenjam bolcne cesce nego karike  ;D  Vidjet cemo mrale ako ti kazes da ces bit podrska probat cu nabavit nekog purejeta da se osobno uvjerim jel to zamorce ili nije

Corector:
Kad ga uzmes bit ce zamorce, obavezno neispravnog uzmi! A onda uzmi stopericu u ruke...  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju