Ostalo > Razne offtopic teme :)

Moj je skut bolji od tvog jer.........

<< < (21/23) > >>

Lezz22:

--- Citat: Corector - 13 Studeni, 2018, 09:02:40 ---@ Lezz, nisam dobio odgovor koliko si presao, 60 teorijskih tisuca negdje ili?

--- Kraj citata ---

Prosao je nesto malo vise od 50k, sa znanjem da je od polovice s 70cc, sto je meni vise nego odlicno i da mi sutra krepa i ostavi na cesti nebi se nimalo ljutio jer skuter em sto ima godina em kilometara

Govoris o mucenju s karbosima, da mozda tebi al ja bi bas bio suprotno pacenik purejeta jer nemam znanja o tim masinama i ja ga iskreno nebi znao popravit da se pokvari a kolko znam u mojoj okolici ih niko nepopravlja pa bi zavrsio na oglasniku kao svaki drugi

Neznam iskreno sto si se tolko okomio i non stop po istom tuces, kao sto si rekao da sam srece pa takvog kupio, kak ti znas da nije obrnuto ?

Ti imas losa iskustva od ljudi al vidis ja imam dobra iskustva, dedek koji svaki dan ide na plac s zutim sf nikad ga nije iznevjerio a stoji na kisi svaki dan i izgledom je za otpad.

Corector:
Lezz

Nebi bio pacenik jer kad se jednom rijesi problem na purejetu ti vise nemas sta dirati. Purejet nije imao pravu podrsku, odnosno ono elemenrarno, dijagnostiku  :icon_biggrin:

I purejet moze u leru raditi kao V8 karb, stavis gljivu i kao karbos je :toothy9:

j****u, pa nitko nista ne zna o purejetu, al bitno da su culi da ne valja :laughing7:

Ajde necemo vise o purejetu, izrazit cu samo sucut jednom po jednom karbosu :toothy3:

zvonkec92:
Ja sam vidio nekog dečka u zagrebu kako mu večni crni purejet trokira, kad bi sebe zamislio na njegovom mjestu koji blage veze nemam o tome vjerovatno bi bio pačenik jer nebi znao kaj mu je i patio bi se ko isus na križu. Ovako vozim kinešče od kojeg mogu u svakom trenutku očekivat da crkne i nebi se čudio da je crko  :laughing1: :icon_biggrin:

Corector:
Krivo gledas.

Izjednacavas havariju i problem od pola minute. Zapravo to nije problem, nego testiranje novih ideja kako bi se brutalno izbrusio ovaj dragulj zvan purejet!

Ako nitko ne zna gotovo nista o purejetu, kako da pricam sto radim kad zelim dovesti par stvari do savrsenstva.
Reci cu samo da to savrsenstvo podrazumijeva apsolutnu, dakle apsolutnu neovisnost i DIY metode :headbang:

DAKLE SAMO OVO SHVATITE: SVE STA TI TREBA MOZES PONESTI U JEDNOM STEKU SA SOBOM, DAKLE APSOLUTNA NEOVISNOST O IKOME.
Mozete li to zamisliti?
Mozete li zamisliti da nema neceg petog?

Uvjet je da se ne koristi polini sport 70, i da se ne vozite s polupraznim akumulatorom mjesecima. Makar ovo zadnje rijesis ako nosis kablove sa sobom kao sto sam jajer je to lakse nego kupit novi aku  :toothy12:

Pa sta vi mislite koliko sam ja puta ostao u kvaru na cesti i na svu srecu u sred nicega recimo u Albaniji u sumi gdje ne znam procitat ni ime sume, ni kakp se zove Albanska veverica... i onda samo iz pokretnog steka DIY metodom za minut opravim zamorce i gas dalje :laughing1:
Pa mnogi bi bili sretni samo s tom cinjenicom cak i da se stvarno kvari, da imaju tu neovisnost i vecnog ASA u rukavu :frajer:

Evo recimo izvadak iz PP pravilnika:
Purejet Prvavilo broj 17
- purejet nikada ne ceka danima da se popravi, da upali trebaju minute, a za dijagbostiku problema sekunde :D

I purejet ili radi ili ne radi. A ja sam postigao izmedju, dakle safe mod je usavrsen, sada purejet ili Radi ili je u safe modu, to je ogroman napredak jer zastoj iskorjenjujem.

zvonkec92:
Vozio bi i ja pjurđeta kad bi imo tehničku podršku za đabe, al mislim da kad bi ti 5x došo doma da mi nekaj pošerafiš 6. put bi zazido ulaz u dvorište da te ne gnjavim više  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju