Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
jeeves:
Hrabro!
Po Rumunjskoj nisam imao problema sa psima lutalicama, većinom su bili plašljivi i gladni.
Bio je samo jedan đukac koji je bio agresivan, ali prošlo bez problema.
Turske ceste su većinom jako dobre, po dvije trake, iako nije autoput. S policijom nema rasprave.
Kroz Istanbul je vječita gužva i most se plaća.
Evo link na moje putovanje iz 2010. Nije ni približno ista ruta, ali možda pomogne.
Sigurno se od tada dosta stvari promijenilo.
Ja bi ostavio Rumunjsku za posebno putovanje. Mi smo se vozili samo po Transilvaniji, ali isplati se ostati barem nekoliko dana.
Turska 2010
https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Edu-moto%2Ecom%2Fforum%2Findex%2Ephp%3Ftopic%3D5997%2E0&share_tid=5997&share_fid=17721&share_type=t
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Corector:
Tnx za info. Za Rumunjsku sam mislio kad vec prolazim, pa nek prodjem Transalpinom, posto mi je ona samo tranzitna. Mozda bih volio vidjeti deponije gdje francuzi odlazu nuklearni otpad :D
Primjetio sam da policija zeni motoriste i podvaljuje izmisljene prekrsaje u Turskoj. Do sad nisam imso neugodnih iskustava jer uvijek zabriju da sam lokalac sa skutercicem, pa odvale ladicu do poda kad pogledaju papire ili tablicu.
Pratio sam taj firum i ima zanimljivog sadrzaja, a pogledat cu i ovo sto si mi linkao. Hvala!
jeeves:
Tursku vizu bi trebao moći dobiti na granici, ali ipak provjeri.
Ako dođeš do Cipra provjeri da li možeš ući na "oriđiđi" Ciparski dio i vratiti se ili možeš samo ostati u dijelu koji kontrolira Turska.
Kad krećeš?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Corector:
Tursku vizu bi izvadio online putem, danas je to full jednostavno i brzo.
Ne znam koliko su napeti odnosi na Cipru sada, ali bilo je frke da Grci ne pustaju k sebi s Turske strane posto ih ne priznaju.
Volio bih krenuti pred kraj ovog mjeseca :D
Corector:
Trip, trip, trip - pogodi, sta mi fali sta mi godi :D
Planirani pocetak tripcine je oko drugog vikenda u lipnju!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju