Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
Corector:
Ako netko hocw ovo blato za suvenir, rado cu ga sastrugati.
Jucer idanas sam.se vozio onom.cestom prema Dugom Selu, jel mi vjerujes da sam uzivao iako su me.docekali na noz pa mi rekli a sta je ovo. Stari moj, ma ja ti ne mogu opisat sta sam prosao. A imao sam knedlu u grlu cim sam.shvatio da ne postoji google street view za onu hrpu cesta u Srbiji... jer ja sam se htio pripremiti, medjutim ima milijardu cesta i niti jedna nije bitnija od druge izuzev valjda 2 ceste. S druge strane, opet sam.htio izbjeci magistralu i puno kilometara zbog seljacina i raspadajucih kamiona, stari moj pa Rabu nisam vidio 20godina u HR, a vecina dizelasa dimi i bas je agresivan smrad jer su masine pri samom kraju. I kad te Oskari nece ispostovat, pa vide da si manji od njih, onda ti otvoreno ide u susret i pretice kolonu, a ti se sklanjaj na one stravicne bankine gdje te cekaju crne rupe. Jednkstavno se nisam htio petljati sa teskom sabanijom, pa sam isao mirnijim tokovima, koji su bili zesci nego gornji tok bilo koje planinske rijeke.
Prosao sam i rimsku cestu u Bugarskoj u Plovdivu, to su onak fine ujednacene vibracije, pomalo te sekiraju, ali nista to, dodje ti kao fina masazica.
Isao sam po adrenalin, ali bojim se da ga vise nikada necu dozivjeti , jer ovdje je sve tako pitomo. Kad se netko bude sekirao, samo cu ga opandrcit i pitat, jesi ti ikad bio u Srbiji pi*da ti materina?
Tomi_ZG:
--- Citat: Corector - 10 Lipanj, 2019, 14:16:25 ---raspadajucih kamiona, stari moj pa Rabu nisam vidio 20godina u HR, a vecina dizelasa dimi i bas je agresivan smrad jer su masine pri samom kraju
--- Kraj citata ---
Sad znamo zakaj ovi sa ss-a štelaju karburatore godinama,a onaj post sa gušenjem u jarugi od ispušnih plinova od kamiona je i danas vrh
matija84m:
Hahaah. Kaze sa da u svakoj sali ima barem pola istine.
U ovom slucaju ima vise od pola na stranu istine :headbang:
Corector:
Obavio prijavu gubitka trosobne, nju sam posijao u Nišu.
Nikad u zivotu nisam s vecim gustom cekao u redu 2h za prijavu, iskulirao sam iako su tete bile zivcanije nego ja na posljednje etape tripa.
Sad bih mogao i na tehnicki pregled da me ispila za gluposti i ne bih ga nokautirao u onu jamu. Toliko sam se rastresao da nemam vise sposobnost akumuliranja stresa, mogu ici u samostaan jer nema boljeg kandidata od mene, mogao bih Isusu biti primjer jer sam prosao gore nego on...
SF2 Freak:
Pero reci ti meni jel gora ona cesta u Luckom koja je sada novo asfaltirana ili Srbija.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju