Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
SF2 Freak:
--- Citat: RunnerSukosan - 05 Veljača, 2019, 10:21:53 ---
--- Citat: SF2 Freak - 05 Veljača, 2019, 07:35:11 ---Opasno je ici sa kinescetom MT03 na takav trip.
--- Kraj citata ---
Nimalo opasno.. Znam par frendova sto su s njime iz njemacke dosli.
--- Kraj citata ---
Hrabri su bome ja se usudio nebi. To je kineska kopija. Drugo kada imas izvornog kineza , onda je to original. A ovo je ipak samo kopija.
shogun:
A cuj ti za njemacko trziste su kvalitetniji
RunnerSukosan:
Nije kinez nego taiwan al dobro. Po tome onda 90% danasnjih motora i skutera nebi valjalo. Jbg.. Jeftina radna snaga. I MT 07 je taiwan pa pogledajte test na 50000km.
Po nekim ljudima bez GSa ne smijes dalje ulice.. Nisam neki fan tih 300ccm nakeda ali iz iskustva mogu reci da to fino ide i sigurno te nece izdat.
Corector:
A cuj, pomiris se s tim da nije napravljen da traje vjecno, s obzirom na to da je danas sve lako dostupno, onda cesce i mijenjas jbg. Recimo ja kad vozim kineza ono se doslovno raspada, svakodnevno uocavam sve vece tolerancije i neke nove znakove i zvukove pohabanosti.
Za sad nemam zamjerki jer se nisu spustili ispod mog nivoa tolerancije. A za te pare sam recimo mogao kupiti novo kinesce, to nikad u zivotu ne bih ucinio i jos mi se nikad nije odbilo od glavu.
shogun:
Ocea li probat kokorec ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju