Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
Corector:
Evo me u drugom smjestaju, potrefio sam takvu rupcagu da to nisu istine, ali je barem u centru grada, i pogled sa 7 kata je veoma dobar jer vidim Taksimov trg. To sto mi internet steka na 7 katu, i sto nemam wc papira niti sapuna nije bitno, ali eto barem sam sw primaknuo za 20km blize gradu, i izgleda da bi mi mogao alarm tuliti veceras jer bi tu mogle rijeke ljudi prolaziti ako bude kao sinoc.
Bio sam u onom Mallu of Istanbul, isti k kao kod nas, samo extremno vece, a cijene su iste jbt. Jebes to.
Natrcao sam Outlet LTB-a pa sam opet usao, j#bote ako kupis dvoje traperica to ti je 113kn. Tako da sam si izeo dvoje kratke, a za duge nisam imao dovoljno RAMa u glavi jer kad sam vidio koliko ih ima, odustao sam bokte. Ove su vec dobre, one od jucer iz trgovackog centra su za k**ra*, valjda neka nova moda. Nedugo zatim iza toga opet outlet Ltb, reko zajebi poceo mi mozak kuhati, a bogami na kraju i ourejet, onaj tko bi imao serijski kiler taj bi bio blizu, ako i nebi zakuhao jbt.
Usput sam isao do skuter servisa i imaji sve i samo za 4T, zapravo ovdje u Tirskoj niti nema 2T masina. Tako da cu purejeta ppcastiti mineralom od Castrola na BP bengi, ili Shellom na njihovoj i dobro.
Malo sam se zajebao sto sam dosao u centar al izdrzat cu do prekosutra. Vec sam dosta natovaren u pm, valjda mi nitko nece maznut skuterce, pod prozorom mi je, a ja sam samo 7 katova iznad, sreca pa dizalo nema sigurnosna vrata pa to sve ubrzano radi haha
Najgori smjestaj ima svoje adute, nova telka, stara klima i crni fridz daju mu jedan krak svijezdice, ali hand made vareni krevet od zeljeza je najextremniji krevet ikada, naspram.sve one fensi zamorcadi danas
Corector:
Braco moja mila, veverica je u opasbosti, nemam di parkirat na sigurnom, netko je vec pomakao skuterce u sred nicega tako reci, veli mi ovaj na recepciji da je noc velik problem da bi ga mogli baciti i pokidati jaooo j****ti centar mrtvi, jos je ovo jedna od rijetkih ulica di nema.ljudi
zvonkec92:
Mrale trebo si neki lanac uzet i zavezat ga, u protivnom ces busom za ZG
Corector:
Mrale imam original lanac i nije mi ga se dalo nosit jer je trzak, sic se hoce raspasti kad ga ubacim u sic jer ima original predvidjeno mjesto da bude u sicu. Ja cu ovdje prespavat jos nocas i boli me k**ra* sta bude bide, jer sam obisao vec pun k i nema nogdje jebenog milimetra slobodnog, iniko ne prica jebeni enegleski, cak ni ovaj drugi recepcioner boga mu dragog, prvi je jos znao makar mi je reko da tu mogu parkirat, al sta in zna neki kljinjo vjerojatno mi je to preko kurca reko, kazem dajem pare za parking i niko nista samo nesto masu. Ovaj mi na kraju objasnio na turskom kako ima vekiki parking kod stadiona, ali to je udaljeno 2km. Ima neki policijski punkt ovdje, ali nema milimetra slobodnog mjesta, a ljudi milijardu.
Ovo trubljenje u gradu me vec lagano kolje, stari moj pa tu se trubi bez prestanka dan i noc, cim sam otisao par ulica dalje netko je micao skuter. Sad sam tu u u predvorju cekam sunce ti j**** da vidim sta se tu desava.
Joj sto nisam ponesao alata sa sobom,da ga rastsvim u dijelove, i sve unesem kroz ova uska vrata. Da hoce doc onaj sto zna engleski, otkupio bi mu 2 fotelje iz predsoblja i unajmio parking mjesto za vevericu
zvonkec92:
Zapici ti u planine i tamo postavi sator, jebes ovaj napuceni grad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju