Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Turska 2019.

<< < (35/60) > >>

PchelaUbica:
Mrale dobri su ti oni roxovi tamo  :icon_thumright:
De mi reci jesi pobro 800kunića? Ili ce bit post i nemrs  :laughing7:

Corector:
Znam Mrale za +2 zon, fala. S ovim crveno bijelim roxom me pogodio skoro jedan Englec...

Ma nikakav post, sad sam ubo pola pileta sa krumpirom, i salatu s pilecim prsima i sirom, a priie toga za pod zub sutnuo one krekere i pola kile jogurta od 4.6%mm, i neki jebeni brownie bugarski cokoladni prpteinski prutis, ajtu su barem jeftiniji pa se zajebavam s tim kao slatkis, i prije toga sam se naoruzao s 2 sake srpskih oraha, nesto kikorokija, a jutros je bio Engleski dorucak, sutnuo sam tanjir onog njihovog graha, 2 jajeta, par onih tostova sa sirom i hrpicom sunke gore, usput 3 kriske feta sira za nedaj bize i 2 one hrenovkice to nisam jeo barem 5 godina. E da, i nesto krastavaca u paradajza jbg.
Sad cu ic u napad samo da malo odmorim, danas sam plivao u dosta uzburkanom moru i prehodao jedno 5km.

Mralici moji, ovdje je katastrofa sto se tice khm, zenski, sve su ko Končarov stednjak, pas mater, najbolje su one lutke na kojima su izlozeni badici. Engleskinje ko krmad masna, pas mater i Evropskom nacinu ishrane i fest fudovima, i jos kad ih vidim da nece hodat nego si iznajme one elektricne romobile na 3 kotaca, a kad krece prednji kotac zaslajdra LOL, a Bugarke sve neke sitne ko deckici u pubertetu i nize su od nasih. Mnogo sam razocaran i zudim za povratkom tako mi Boga!

zvonkec92:
Bolje da si tripovo za Rusiju, tamo ima zgodnih i sisatih...

dacerovs:
Mrale daj slike!! Sigurno si slikao

Sent from my iPhone using Tapatalk

shogun:
U turskoj ti se nece pustat

Nego di seres ti kad tolko jedes

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju