Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
dario007:
Ako ces visit ulovi se deadlift hvatom,inace ti sipka koja se vrti otvara saku.Jedno vrijeme je frend imao tu shemu na Pagu,on osobno visi 7min na klasicnoj sipki i radi 50 zgibova od sale,ali na sipki sa lezajima izdrzi max minutu i pol.
Corector:
Ocu k**ra* onda ici, i mislio sam ici na taj hvat. Dobro mu se vrte oni Bugarski lezaji, svatko bi ih pozelio u svojim blokovima :D
Odo u Crno more, jucer plivam i pitam se je li rusima grunula kakva nuklearna stvar u tom moru...
Corector:
Nova izgubljena stvar, izgubio sam krpu koju stavim ispod kofera da ne klepece i da bude utegnut jer se s vremenom svaki rasklapa. Krpu bi ostavio na masinu di dodje karb da je vjetar ne otpuse, i mislim da sam danas zaboravio na nju i negdje je na cesti zavrsila.
shogun:
sapunjas li macora
Corector:
Rade reci tom svom frendu nek si popusi svojih 50 zgibova jer si me demotivirao s tim. Sad sam cekao da spakiraju sa strane tu sipku, i objesio sam se i bez problema sam izdrzao 130 sekundi. E sutra produzavam smjestaj u hotelu i predvecer idem dic 800kn. :D Skupit cu neku ekipu da mi budu svjedoci, i nek.snimaju. da me ne sjebu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju