Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
shogun:
iz sunny beacha ides za tursku ?
Corector:
Da. Ovdje cu ostato 2 noci, za 280kn.
Ovi britanci stocari suu mi odmah digli dlak, deru se i vvoze ko manijaci na nekim pi*darijamaa. I jedan roki s trebom na unajmljenom Roxu me skoro zakaccio kad je obilazio s desne strane.
Tomi_ZG:
Pero kad se vratiš objavi troškovnik puta,komplet sve,ovakav put sa karbosom bi bio osjetno skuplji,a i bilo bi više posjeta benzinskoj
Corector:
Troskovnik kazes :D Poceo sam skupljat racune, ali sam popizdio kad sam izgubio osobnu i onda sam sve suvisno bacio u picku materinu jer se ne zelim opterecivat posto sam postao nomad :D
Neda mi se slikat, al imaju milijardu hotelcina, dosao sam u jedan onako random, i reko idem u ovaj preko puta 10m ulaz gleda u ukaz, ko preko sam dobio skoro dduplo jeftiniji smjesstaj. Zaa grupe od 5, 6 ljudi, da se nac smjestaaj po 60kn dan, bez cjenkanja
Nadjem hotel 200m od plaze, i dok sam dosao do paze prosao sam pored njih 5 valjda.
Corector:
Imam priliku zaradit 800kn, treba izdrzat 2min (bilo kako viseci s rukama) na sipci za zgibove koja je na lezajevima i ima jedno 3cm promjera. Ima toga i kod nas, ali dobra je ponuda jbt :toothy12:
Istovremeno i prilika za izgubit 40kn. Danas postim :D
Ekipa izdrzi jedva po 30sec, e sad ne znam koji je meni k**ra* da se zanimam. Haha
Sta ja znam, drzim cvrsto taj volan danima da se ne otme iz ruku, pa sto ne bi probao.
Primjecuje se da je ovo balkan, ima dosta seljacina, recimo tip koji ispred restoranaa vrbuje prolaznike, hracne samo tako, a ja jedem kod njega 2m dalhe... zatim kucka u beach baru, ako je pivo 4.5leva, ti das 10, ona se samo izgubi, j#bo joj bog mater od metar i dvadeset i zilet u sirinu uglavnom su ta neka mala kopilad promotori koji jebeno smaraju s ponudama s kurvama, erotic barovima na svakom cosku, valhda da te pokradu pa nestanu u guzvi su isskljucivo takve.
Malopriie dosao u ducan i ostavio 0.50 leva namjerno kao pravim se glup i ova prebroji lovu, i samo strpa u kasu. To mi se opako ne svidja gdje vrebaju samo kako ce te sjebat i s obzirom da nisam dosao na zestoku partijanu ovdje, jedva cekam da odj**** u susu za Tursku. Naravno ima i ok ekipe, ali ovako ciganjenjee dize tlak pa se zapitas i otvoris 12 ociju sta je sljedece .
Ostala mjesta su ok, turizam ih cini vidljivo prrokletima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju