Tehnički kutak > Garaža
Opet Purejet, Runner 50
Corector:
Postao sam peMzioner. :laughing7:
Stavio sam kapice (crvene metke koje sam dobio, ipak je bio na KR tablicama :laughing7:).
Usput sam nasao jos jednu rupicu u vremenu pa sam izbunario serafe za zadnji rep, izmjenio DOT, odzracio novi antifriz, ufazio rucice kocnica i podmazao ih jer su lagano skripale, ufazio sajlu gasa da ima 1mm lufta...
Za naspanati gas sajlu do ibera:
- prvo se zaserafi napinjac uljne na bloku do minimuma
- zatim se odserafljuje napinjac na rucki gasa sve dok se uljna ne poravna s crticom minimuma
- zatim se naspana sajla gasa na TPSu/fergazeru
I sad jebena kisa pada, a mislio sam malo raspirit gremline.
U hodu cu rijesiti jos par stvari da budem 100% zadovoljan:
- podmazati prednju vilicu
- promjeniti gume
- obojati auspuh
- staviti kofer
I to je jebeno gotovo apsolutno to :headbang:
E da, i trebam staviti novi remen, mikroremen, klizace i zvono :laughing6:
I onda je fakat bas 100% spreman.
Dax:
A jesi ga nabrojao sad
Tu ima posla barem jedno popodne
I tako polako jos ovo jos ono eeeee i onda je 100% hahahhaha
Pa kako nece bit 100% kad si sve preresetao
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
aragonY:
Sve je to ok, ali.. ne vidim nigdje slike kapica ventila :angry7: najbitniji dio preskocio.. :nono:
Corector:
--- Citat: Dax - 01 Studeni, 2018, 18:42:07 ---A jesi ga nabrojao sad
Tu ima posla barem jedno popodne
I tako polako jos ovo jos ono eeeee i onda je 100% hahahhaha
Pa kako nece bit 100% kad si sve preresetao
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Aaaaa e neces mene preko vode. Ovo je purejet, i igra na sigurno, nema tu dalje od elememtarnog ulaganja i to je ono najbitnije, niti nema neocekivanog, a kamoli da sad moram u ducan ili da moram nesto naruciti ili cekato, to je nemoguc dodgadjaj za purejeta :headbang:
Busenje vilice, ubrizgavanje masti, zatvaranje rupice - 15min
- Izmjena guma - 40min
- Ciscenje i bojanje spuha - 40min
- Montaza kofera - 10min
Dok posaljem nekoga da odnese gume u medjibremenu skoro sve ostalo rijesim, to ce biti planirana akcija :D
I gotovo, BOK, BOK, to je onda 100% nemre mi nitko nista reci, diskovi nemaju zuba, plocice zadnje skoro nove prednje na 3/4....ja nemam sto vise dirati hahahahaah jbg znam da je tesko shvatiti kad imas karbosa ali to je provjerena spranca :toothy10:
E da, budem jos i ulje u getribi izmjenio. :laughing6:
Al stos je u tome da je purejet konstanta, sve ostalo su varijable, nemoguce je shvatiti tu zahvalnost dok se ne uvjeri, e tek onda se formira drukcije razmisljanje i pogledi...
dino73n:
Svaki I.E je konstanta. Oscilacije izmedju vruc/hladan i ljeto/zima su minimalne. Razlike u potrošnji goriva su u 2dlc.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju