Tehnički kutak > Garaža

Opet Purejet, Runner 50

<< < (5/20) > >>

Poggiali:
ma kakav auto, ne priznam nista sa vise od 2 tocka   8)

SF2 Freak:

--- Citat: Corector - 29 Listopad, 2018, 16:40:30 ---Ti si nekrsten :toothy12: Savjetujem ti da palis auto na guranje :toothy10:

--- Kraj citata ---
Nezz ja kome je crko aku. i ostao u kvaru.

Corector:

--- Citat: SF2 Freak - 29 Listopad, 2018, 23:43:55 ---
--- Citat: Corector - 29 Listopad, 2018, 16:40:30 ---Ti si nekrsten :toothy12: Savjetujem ti da palis auto na guranje :toothy10:

--- Kraj citata ---
Nezz ja kome je crko aku. i ostao u kvaru.

--- Kraj citata ---

Meni na runneru, gdje sam experimentirao i nisam mogao vjerovati da LP aku drzi godinu i pol dana pa sam ga mjesecima cjedio dokle ide. I NOSIO sam sa sobom KABLOVE jer sam experimentirao

Ahtung:nosio kablove za sobom!

TAGS: provocirao kvar na purejetu, zajebavao se jer se ne kvari sam od sebe, zeljan kvarova na purejetu, sklon namjernom izazivanju kvarova da se prisjeti kako je to.
Heš teg, samo vjecnost s purejetom,svi izazivaci su pali vec u ovoj sezoni  :frajer: :frajer: :headbang:

To nema nikakve veze s purejetom. Sad znam dokle mogu ici, a da mi se odserafljuji matice s radilice i svijecice, tu ne bih mogao mirno spavati i kao svi koji su se napatili, ne bih se usudio tripnuti jer sam.sav isprepadan od kvarova i relativne pouzdanosti :toothy9:

A bas sam htio malo za promjenu na tripcine s nekim driugim agregatom :laughing7:

Poggiali:
cek, realno, ako napravis rupu u deklu kod variomata, mozes ga aku busilicom upalit?

RunnerSukosan:
Kod magneta... Da ides kod variomata palit odsarafio bi maticu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju