Zas nebi opcenito kupio skuter s lc masinom
Jer (valjda) zna zasto to hoce
AC je robusto, pali-vozi, nema drkanja zbog xy sitnica, voda, brtve, pumpa, crijeva, termostati blablabla...kod ćuniranja je termo grupa 30% jeftinija od lc-a, slabiji je, trajniji, robusniji je i jos tko zna sta. Tko se odlucuje iskljucivo za AC, zna zasto. Kolko znam samo Stalkera, Tajfuna, i jos kojekakvih ac 50ka sa 50t km, pali vozi (serijale). AC su vecinom skuteri koji spadaju u jeftiniji segment, manja ekskluzivnost, izgled, oprema, zavrsna obrada itd, i zbog svega navedenog nisu bas prvi izbor na listi zelja
Tko zeli vise, jace, brze, ljepse, tu je LC, ali sigurno ne za sumu
Za minu ne znam pa necu ulaziti, ali od Piagga, imam iskustva sa ac i to bas za sumu, makadam i slicno, ili stalker ili typhoon. Onaj jebeni stalker robusno cudo da ne povjerujes...na prednjoj maski nema onih klasicnih plasticnih nosaca, drukcije je to rjeseno, nista ne klapa, sve fiksno, cvrsto, balonke malo ispuses i mozes ganjati ful gas po ne znam kakvom makadamu, samo leti kak hoverkraft
Typhoon i stalker nemaju isti poklopac bloka, typhoon ima iza otvorena rebra, a stalker nema vec ima cep s filtrom zraka naprijed ispod pumpe ulja. Hereza, i muka je ici sa nekim lijepim LC-om u sumu, njivu, makadam. Sada vozim sminka AC, nizi presjek guma, drukcije rjeseno hvatanke plastika itd...i muka mi je kada dodjem na makadam, moram ful sporo, pazljivo...zesca cesca voznja i lako popucaju plasticni nosaci maske, a kod stalkera je to drukcije rjeseno. Za sumu ti ne treba nikakav kit, rokni samo neki spuh bez kata, dobro ustelaj prijenos, da cupa, i uzivaj
Kriticna pregrijavanja i slicne gluposti zaboravi s prislinim hladjenjem...nema proboema s time, samo maknuti onaj spuh s katom i deri
Prednje vile ful robusne, meni osobno prerobusne i pretvrde za cestu.
Jedina mana, ruzan je u pm, izgledas smjesno na njemu, i jebada je ista raditi oko karba, jedva zavuces ruku. Ima cetvrtadtu ravnu podnicu pa mozes tegliti sta hoces medju nogama itd...