Po meni malo prevelika ler dizna,trebala bi 32
Rupu od 15 ostavi i ovu od 4mm prosiri na 10mm tako da u zbroju volumena dobis sve zajedno 18mm rupu za 17.5 karb
Ali onda i trebas set dizni m6,probat sa recimo 72 pa vidjet i ici dole na 70,68 i mozda manje ili na gore,ovisi sta ce trzit
A mozda problem lezi negdje drugdje,treba sve dobro preresetat
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Update
Evo stavio diznu 32 i 64 (igla na sredini), te proširio rupu na 10mm. Ništa ma baš ništa... skoro 70kmh po satu.
Onda sam vratio role 5.5gr i evo vraga... 80kmh po satu bez problema. Možda bi i više ali mi se nije dalo sada ići u ovoj uri dalje na ravnicu.
Sutra ću probati još veću diznu... imam 70. I pratit ću svjećicu pa ću vidjeti kako će ići.
Ta serijala mora ići bolje po meni. Možda mu varijator još neki fali da dosegne nekih 100 kmh po satu.
BTW... konačno sredio kurblu da ne preskače... do sada promjenio u godinu dana 3 zvijezde na ventilatoru i 2 zupčanika. Problem je bio da je polumjesec ulazio u deklo i kurbla je sa vanjske strane pohabala deklo. Oni prije mene stavljali 12,5mm zupčanik, a ide 15mm. Stavio sada novi osigurač koji ide osovinu polumjeseca (vanjska strana dekla) i dodatno podložio ispred sa 1mm podloškom da ne može ni pola mm ući više u deklo te stavio 15mm zupčanik i sa polu potrošenom zvijezdom ne preskoči ni malo, a ni ne struže po zvijezdi. Koji to morao biti prije od mehaničar da je to tako sjebao. Umjesto da su fixirali osovinu polumjeseca, oni stavljali kraći zupčanik da ne struže po zvijezdi u vožnji.
Sada inače upalio na anlaser sa praznim karbom za 5 sek. Slijedeći puta odmah. I na kurblu isto od prve.