Ostalo > Razne offtopic teme :)
Mobitel na tipke
Corector:
Kad ti maticna crkne onda vrijedi garancija, a ovak ako ga zdrobis, bas i ne :laughing7:
ValentinoD:
Cat ispadne iz džepa i pukne mu staklo tako da i nije bas sve ko što reklamiraju,ali su makar pokrili u garanciji.
Nokia Asha 210 ima whatsapp
gaminator:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Suhi, nedavno si se pohvalio s novim mobitelom (strojom) nekim Samsungom. A nedugo prije toga je LG bio makina :toothy12: Sad mi nista nije jasno, ako sam dobro pokopcao, sve su to ipak zamorcad.
I ja sam skoro odustao nakon raznih Samsunga, al ipak ne mogu zaostajati jer mi i Granny fura novo fonce.
Samsunge sam drobio kao kokice, jos sam bio prisiljen sam ih servisirati kako ne bih bankrotirao... Sad HTC aluminijsko zamorce koje je tehnoloski zastarjelo sluzi za Oskara godinu dana i to ke ekvivalent za 3 Samsunga :headbang:
A uzeo sam ga jer ga je jedna osoba drobila svakodnevno unistavala 5 godina, a ja bio svakodnevni svjedok i plakao nad sahranjenim Samsung foncetima.
PchelaUbica:
Korektore nemos vjerovat. Ja sa ssamsunog imo obrnut slucaj. Evo ja sahranio tri htca u godinu dana j****tttiiii. Poludio sam s tim koreja shitom. Tri komada su skoro pa unistena. Desire 620 ili tako nesto. Otiso ekran pa ubrzo i maticna. Mob u smecu. Eno u ladici 650 unisten. Samo od normalnog koristenja. j#bo sam im mamu i gorilla glassu. Ja izaso iz tcom snnjim .stavio ga u. Dzep i dok sam doso kuci vec je imo par crtica. Nakon mjesec dana vise nista nisi mogao vidjet na njega. Baterija ocaj. I na kraju smrskan.
Evo trenutno desire 825 koji je pred smrrt. Baterija sve manje i manje traje. Poceo se gasit na 15-20 posto. Ekran razbijen naravnom zvucnici osli u k**ra*. Steka ko blesav. Jede g#vn#. Pretplata ceka. Pas mater . Sve u godinu dana
Nikad.vise Htc..nikad.
Sa samsungom nisam nikad imao problema prije ovih g#vn#ra
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju