Ostalo > Razne offtopic teme :)
Mobitel na tipke
Tomi_ZG:
--- Citat: Lezz22 - 12 Listopad, 2018, 13:52:05 ---imali su jedino promasaj sa g3 i g4 jer su bootloopali
--- Kraj citata ---
Imao sam 2 komada G3 i sad preko dvije godine imam G4 i s ni jednim nisam imao problem s bootloopom,kad sam kupovao G4 gledao sam u dućanu da je proizveden poslije te problematične serije jer točno po datumu proizvodnje se zna koji su skloniji dotičnom problemu
Al sam zato imao probleme s ekranima na oba G3(žute mrlje nakon par mjeseci) i na ganc novom G4 je bio defektan ekran out of the box u obliku neke fleke al sam tražio da mi daju drugi(i dobio),ovaj sad radi normalno samo zadnjih mjeseci jebe tap to wake,nekad reagira,a nekad ne,uz to nekad reagira samo na nepomično držanje prsta na ekranu kaj ne bi smio,al nije mi to neki fail tak da se ne sekiram
Sad gledam da bi si nekaj novo uzeo,minimalno 5.8-6.0" ekran,a ni veći nije na odmet
Ovo mi je zapelo za oko,dolazi za 20ak dana samo je dosta skup
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a9_(2018)-9344.php
zvonkec92:
jeben mob ali ovaj trend sa tim hrenovka ekranima bljuv srač odvratni su. 18.5:9 preusko i previsoko
Tomi_ZG:
Da,vidim da sad svi imaju taj novi omjer ekrana,jučer sam čačkao po frendovom xiaomiju note 6 sa 6.3" ekranom i mob je extremno praktičan za tu ekrančinu,nekad bi to bila cigletina koju ne bi mogao koristit s jednom rukom,a ovog možeš
Corector:
I meni se svidjaju ti mobaci s velikik ekranom, najvise zbog toga sto mogu s lakocom vidjeti sto imam u steku kojeg sam prethodno slikao, tako da odmah kazem jel imam nesta u steku ili nemam.
Tako sam vidio da nemam vise Trokutasti high performance airbox, niti remenice za piaggio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju