jeeebeno izgleda. Samo performanse su mu slabe. Pogotovo baterija.. Nadam se da ce sluzit
Uzeo ga ma jebenica mi mob. Kaj se tice baterije to je velika baterija za velicinu ovoga moba. Siguran sam da ce drzati tj. dana MINIMALNO. Jer prije su baterije od 900mah drzale po 5 dana ova mora i dulje.
Kaj se tice performansi to ne treba usporedivati sa danasnjim mobovima ali evo ima navigaciju ima face ima net imat ce i wapp. Tipka se lagano i fensi mi izgleda. Odozada blic za posvjetlit u mraku i ima mogucnost za upaliti ga bez pokretanja kamere.
4gb memorije ima u sebi i 512 rama radi savrseno fluidno jer nema se kaj pokretati sa tim hardwerom. Sve je primitivno , ekran je cak i OK sve je citljivo i dobro rasporedeno.
Zvucnik odlican , mnogo bolji mobovi mogu se sakriti kraj jacine i cistoce zvuka. Vibracija takoder dobra i jaka kakvu smo navikli na "ciglama" . Klizni mehanizam je ok nis spesl. Tu se moglo malodoraditi to sve ali opet za taj cjenovni rang nemam kaj prigovoriti.
I sada vidim taj svoj mob saljem poruke i zovem kaj je ustvari i osnovna funkcija mobitela kao i TULJAN koji ce kupit Iphone za 2k eura. Takoder mob pokazuje i prognozu kaj mi je super jer sam vecinom na 2 kotaca.
Od 1-5 dal bi mu 4+ samo zato kaj su mogli malo bolje vratasca sloziti.