Ostalo > Razne offtopic teme :)
Mobitel na tipke
3alfa3:
--- Citat: Corector - 12 Listopad, 2018, 07:25:10 --- Onaj stari M8 je jeben
--- Kraj citata ---
Kod mene 4tu godinu. Radi ko prvog dana, a tako i izgleda, cak i baterija ne pokazuje znakove istrosenosti (al ga oduvijek punim do 70-80%, meni dovoljno za cijeli dan, cak i malo vise). Ne mijenjam dok radi, jer radi sasvim u redu i nije spor (ne igram se na mobu, net, face, wap viber itd rade kak treba i za to je dovoljno jak da bude ugodno koristenje).
SF2 Freak:
Tu svatko svoga konja hvali skrenuli ste sa teme. Uglavnom ja sam pronjuskao malo i ima Nokia 8110 4G wapp i na tipke je :headbang:
Mob je bas ono kaj trazim. Klizni , zbog rama i chipseta i procesora nece stekati wapp kao na ostalim mobovima na tipke dok su ga imali , ima blic da si mogu posvjetliti i jos najbitnije od svega na tipke je. Mogu tipkati u rukavicama , sa mokrim prstima , blatnjavim rukama itd itd. Cijena naspram ovih stklenih govana sitnica - 600kn novi. U ponudi je crni i zuti , naravno da uzimam zuti :toothy12:
Bas krecem u mobis i ako mise svidi uzimam odmah. Evo i speciofikacije.
https://www.gsmarena.com/nokia_8110_4g-9089.php
Zaboravio napomenuti jos je i dual SIM :toothy12: Pre pre mocno
PchelaUbica:
jeeebeno izgleda. Samo performanse su mu slabe. Pogotovo baterija.. Nadam se da ce sluzit :)
Corector:
Ja ne hvalim svog konja nego sam pratio 5 godina situaciju i iskoristio to u svoju korist. Bolje je se uciti na tudjim greskama :icon_thumright:
Isto sam tako pratio purejet skutere i dobio ono sto zelim, najjeftinije moguce odrzavanje uz performanse koje mi taman trebaju za grad.
Hvaljenje svoga konja je bilo kad sam cuo da je onaj LG sto si imao super mob, pa je izdrzao ovo ljeto, i taj neki Samsung kojeg nisam stigao niti vidjeti, a vec je pokojni, ali sam zato cuo pohvale :laughing7:
Isto tako za pezu.
I taj mob kaj trazis, nije onaj koji trazis :toothy12: Nece ni taj dugo. Samo ti experimentiraj na vlastitoj kozi :toothy10:
Lezz22:
lg mobiteli su odlicni sto se tice kvalitete i cijene dijelova jer mu se npr ekran kupi za 100-200kn imali su jedino promasaj sa g3 i g4 jer su bootloopali pa odtad mu je pala popularnost inace sam ljubitelj samsung s serije al imam lg jer se nema para za samsung pogotovo da mi se jos razbije ma bankrot
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju