Tehnički kutak > Garaža
Black runner
srunner221:
--- Citat: dario007 - 19 Studeni, 2018, 17:53:47 ---Za tak nekaj treba imat osjecaj i stalno osluskivat masinu,sa kvalitetnim dijelovima koje je financijski malo teze imati,nebi smjelo biti problema.Ovdje je stela malo slozenija i gledaju se neke bitnije stvari od boje svjecice,al nije to sad ni bitno.
Da danas slazem tak nekaj obracao bi paznju na neke stvari koje sam prije zanemarivao.Toplinska vrijednost svijecice,predpaljenje,boja klipa i sagorijevanje.
I u mojoj temi ima slike svega i od cijelog foruma nitko nije ukazao na neke nedostatke koji su jasno prikazani na pojedinim slikama.
3alfa3 je jedini ukazao na neke bitne stvari,al nebitno...
--- Kraj citata ---
Tvoje sve teme sam procito vise puta i pomoglo mi je dosta samo jedno je citat a drugo je primjenit u praksu ako ne kuzis dosta o cem se radi uopce... tako da meni su osobno puno pomogle a vjerujem da ce jos vise i pomoc...
Dakle ja planiram to slozit negdje do 5-og mj... auspuh c16 i to je konacna odluka eh a ostalo cu jos tek vidjet sto i kako... za radilicu planiram odvojit oko 250-300e... mozda ne treba takva radilica ali necu da bude ikakvih problema oko nje i ocu da bude sve tip top kad sam se vec odlucio na to sve... ako sam ista naucio to je da ne idem na jeftinije solucije jer su me uvijek kostale na kraju puno vise...
dario007:
Pa sport pro i racing,ima razlike i osjeti se da je racing jaci,ali sport pro sad vozim sa primjerenijim popratnim sadrzajem,pa onda to i nije tako velika razlika.Nekih 2s do 100 je racing bio brzi,ali na laksem skuteru i sa kracom getribom.Krajnje su tu negdje i medjuubrzanja.Samo iz razloga sto racing nikad nije bio na 100% svojih mogucnosti.
Racing ti sa istim spuhom radi nekih 700rpm vislje od sport pro-a.
Sto se radilice tice,slazem se,uzmi kvalitetnu i nece biti problema.Gledaj nesto u rangu Malossi team replice.
srunner221:
--- Citat: dario007 - 19 Studeni, 2018, 19:34:46 ---Pa sport pro i racing,ima razlike i osjeti se da je racing jaci,ali sport pro sad vozim sa primjerenijim popratnim sadrzajem,pa onda to i nije tako velika razlika.Nekih 2s do 100 je racing bio brzi,ali na laksem skuteru i sa kracom getribom.Krajnje su tu negdje i medjuubrzanja.Samo iz razloga sto racing nikad nije bio na 100% svojih mogucnosti.
Racing ti sa istim spuhom radi nekih 700rpm vislje od sport pro-a.
Sto se radilice tice,slazem se,uzmi kvalitetnu i nece biti problema.Gledaj nesto u rangu Malossi team replice.
--- Kraj citata ---
A koliko bi pro onda bio dugotrajniji ili su tu negdje u istom kosu? Jer ono sto sam vidio na snimci kako tebi pro ide meni sasvim dovoljno...
dario007:
Klipovi,cilindri,glave su potpuno isti,jedina razlika je u kanalima.Racing se vislje vrti i ima vise snage,pa onda po teoriji i krace traje.
Sport pro-a ti je puno lakse sloziti i ne trazi neke ekstra komponente.Al s njim je to to,dok je s racingom granica puno vislje.
Ja sam se neckao kao i ti i uzeo sam racinga.Sad vozim sport pro,a racing stoji na polici,pa sam izvuci zakljucke.
Daleko od toga da nebum opet slozio Racinga,al ako ovaj put slazem,idem jako i to bude neka vozilica za vikendom se izivit.
srunner221:
--- Citat: dario007 - 19 Studeni, 2018, 19:58:58 ---Klipovi,cilindri,glave su potpuno isti,jedina razlika je u kanalima.Racing se vislje vrti i ima vise snage,pa onda po teoriji i krace traje.
Sport pro-a ti je puno lakse sloziti i ne trazi neke ekstra komponente.Al s njim je to to,dok je s racingom granica puno vislje.
Ja sam se neckao kao i ti i uzeo sam racinga.Sad vozim sport pro,a racing stoji na polici,pa sam izvuci zakljucke.
Daleko od toga da nebum opet slozio Racinga,al ako ovaj put slazem,idem jako i to bude neka vozilica za vikendom se izivit.
--- Kraj citata ---
Idem na pro, nemam iskustva u slaganju i treba mi da se mogu svaki dan vozat... mslm da ce on sa c16 i 21frgicem fino radit... Imam jos mnogo za nacitat se i polako slagat ali duga je zima pa ima vremena
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju