Tehnički kutak > Garaža
Black runner
PchelaUbica:
Dario mene zanima jel bi se to dalo vozit na dnevnoj bazi. Kakva je trajnost takvog setupa? Ako imas iskustva s tim da mi kazes
dario007:
Od 5km do 10ak soma kad bi trebalo napraviti kontrolu i remont potrosnih dijelova po potrebi.Ali to je samo jedan mali dio velike slagalice.
Prelistaj moju staru temu,jedna mala pogreska kad sam mislio ja znam i to je pickin dim me kostala klipa i rastavljanja.
PchelaUbica:
Budem budem. To i je najveci problem sto ljudi rade , voze dok ide, pa onda havarija jbg.
srunner221:
--- Citat: dario007 - 19 Studeni, 2018, 17:37:05 ---Kaze da mu treba za svaki dan...86cc to nije.
Da sad od nule slazem setup sa jakim midraceom,isao bi na racing mk2 i 85mm klipnjacu i to bi vozio sa c16 auspuhom.
To je setup koji se vrti 12soma i otkida kako ide,a dole bi bilo pun k momenta.To na nekih 13% getribi i sa serijskim paljenjem u kombi sa 21karbom na airboxu je po meni vrh komba.
--- Kraj citata ---
Tako je, ako bi ikad i krenuo u to onda bi bio samo za izdivljat se a daily sa strane...
Ja sam razmisljo o sport pro mkII... kolika je razlika izmedu pro i racing? Znam da si imo i jednog i drugog
dario007:
Za tak nekaj treba imat osjecaj i stalno osluskivat masinu,sa kvalitetnim dijelovima koje je financijski malo teze imati,nebi smjelo biti problema.Ovdje je stela malo slozenija i gledaju se neke bitnije stvari od boje svjecice,al nije to sad ni bitno.
Da danas slazem tak nekaj obracao bi paznju na neke stvari koje sam prije zanemarivao.Toplinska vrijednost svijecice,predpaljenje,boja klipa i sagorijevanje.
I u mojoj temi ima slike svega i od cijelog foruma nitko nije ukazao na neke nedostatke koji su jasno prikazani na pojedinim slikama.
3alfa3 je jedini ukazao na neke bitne stvari,al nebitno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju