Ostalo > Razne offtopic teme :)
Boxer polirka, iskustva??
zvonkec92:
Dobra je ta boxer polirka, imam ja tog kineskog alata doma i za oskara je. vrijedi točno te pare kolko košta i obavit će poso normalno ko i 10x skuplja stvar. Msm šta se ima sjebat u polirki jbt to je najobičnija kutna brusilica sa regulacijom okretaja, saviš na najmanje okretaja i s tim poliraš auto
dario007:
--- Citat: aragonY - 05 Listopad, 2018, 18:41:02 ---Koje okretaje onda zelim imati na raspolaganju?
Btw jako tesko je naci konkretne informacije oko poliranja na netu, vecinom su to članci koji reklamiraju određene proizvode a opet svaki od tih proizvoda vode svoju politiku i svoje nazive. Poneki video tutorial izleti ali rijetko..
--- Kraj citata ---
Pa nekih 800 do max 1000rpm se koristi za finisiranje.Problem jeftinih polirki je sto ju rukom zaustavis na toj najmanjoj brzini,odnosno ne moze cijelom povrsinom pada odrzavati okretaje,nego se zaustavlja i pregrijava,pa ti to otezava posao.
Poliranje je dosta slozena radnja i nije tako jednostavno kako se smatra.Vidim da te interesira pa si pogledaj na crodetailing forumu postupke,pripreme vozila,tehnike,polirke i iskustva drugih. :hello:
aragonY:
Decki hvala puno bili ste od pomoci. A Dario posebno hvala sto si mi otkrio taj forum, nisam dosad znao da postoji a ima jako jako puno korisnih informacija koje cu sa gustom upijati dok citam ;D :headbang:
PchelaUbica:
Jel uzimas na kraju?
Corector:
Mrale evo ja se predbiljezavam kao pokusni kunic s plastikama :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju