Ostalo > Razne offtopic teme :)
Boxer polirka, iskustva??
aragonY:
Slucajno naletim na oglas pa si mislim mogao sam uzeti sebi jednu.. Cijena je privlacna ali ako ce riknuti za kratko vrijeme onda mi ne treba ;D
Jacina je navodno 2950w a podesavanje okretaja ako je vjerovati guglu od 1500 do 3000 o/min. Posto nisam bas u tim vodama ako ima neko iskusniji da mi napise nesto osnovno sto bih trebao znati pri biranju tih masina.. :drunken_smilie:
PchelaUbica:
To sto oni pisu mozes objesit macku o rep. Pitanje je samo kad ce riknuti . Najvjerojatnije da ce odmah a moze bit da nece nikad. Ali vecina njihovih alata nisu ni za k. A poliranje i nije bas posao za fusarenje. Kolika je cijena te polirke?
Sad vidim to je sigurno ona brusilica i polirka u2u1 . Sta reci
dario007:
1500rpm je previse za odraditi kvalitetan posao,ne mozes lijepo finisirati sa tako visokim okretajima.
Za neku sitnicu ispolirati,bez vau rezultata ti moze posluziti.
Mi smo frendovog golfa polirali s onom einhell za 500kn,samo smo koristili profi spuzve i podlosku.Ispalo je odlicno.Cijeli auto je brusen s 2000 smirglom pa poliran,jer su auto farbali kreteni.
aragonY:
Koje okretaje onda zelim imati na raspolaganju?
Btw jako tesko je naci konkretne informacije oko poliranja na netu, vecinom su to članci koji reklamiraju određene proizvode a opet svaki od tih proizvoda vode svoju politiku i svoje nazive. Poneki video tutorial izleti ali rijetko..
PchelaUbica:
https://edigital.hr/poliralizacija/skil-masters-9955-ma-polirka-p310017?utm_source=jeftinije&utm_medium=products&utm_campaign=jeftinije_products&utm_content=pp_1
Ja sam ovu uzeo za iljadu kuna sad je na snizenju. Odlicna polirka. Boschov koncern
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju