Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sr 50R - Prebi

<< < (26/28) > >>

dario007:
I meni je taj dzek najsumnjiviji,tako da kreni tu kopati.Oksidacija,los spoj ili nesto slicno.

Corector:
Imao sam vec par cokova koji su vukli previse struje, tako da bi svjetla tinjala, a bili su ispravni. Makar ovo s cimanjem masine nisam vidio, to je prica za sebe.
Glavni dzek mora biti potpuno suh

Prebi:
Poudraav ekipa, serka traje jos i sve je bilo dobro od kad sam namotaje prominija ALI....
Nedavno mi se istakala kapica svicice i ostala u lulici od bobine, nista izvuka to stavija novu svjecku i otisanu dir.
Sve je bilo bajno krasno i stanen cas poslat par por i ostavin skut na leru nekih 2 3 4 min. I kad san isa opet krenit hvatao je sve rezime gasa osim full gasa, puca je na full gas... Mora san opet stat i nisan ga tija gasit da me nebi izdao i opet je radija na leru nekih 5 min i nakom toga nije nikakve rezime gasa primao, puca je na svim rezimima. (championka rn2c)
Onda sam usput sta do ducana kupit drugu svjecku, mislija san da je prdnila ova i uzmem ngk...nisu imali drugu. S novom svjeckom je bilo bolje, primao je sve rezime gasa osim full gasa... Onda sam uzea u drugom ducanu champ i sve je valjalo dosl 2 km i opet je pocea pucat na full gas nakon malo lera... Cak i ono dok vozis ides prije okuke pustit gas i u okuki dat gas on pukne na auspuh.

Uglavno, nakon lera puca na ausouh u full gasu i to ne traje stalno. Ovako ide ler krenes das full gas pukne par puta i kad se iskaslje drzi normalno, pustis gas ides ga dat opet full i ooet kaslje na auspuh.

Ima tko kakvu ideju do cega bi moglo bit i sta da napravim?

lukazikaovic:
provjeri jack koji ide u namotaje jeli dobro utikan, provjeri na bobini jesu li dobro spojene one 3 zice (ako ti zice ispadaju iz jacka) , provjeri jeli kabel lulice ima dobar spoj na bobini, probaj sa novon svicicon.

mozda ti je čok zabloka u dignutom polozaju pa velika dizna u kombinaciji sa dignutin cokon sjebe svicice.

a koliko vidin iz proslih postova tebe zajebaju i svitla i ovo sad, a jedno i drugo je povezano sa namotajima. pa sad...

koce:
Uzmes kontakt sprej i naprskas sve spojeve po instalaciji , pocni od kabel i dzek koji vodi na bombinu onaj beli, onda dole ispod u korito imas Regler prikacen na ram isto povezan sa dzek, otkaci njega obavezno. Tu je prasina, voda i ostalo sto stvara koroziju. I zadnjo ti je dzek od namotaja , imao sam slican problem kad mi je usao antifriz u taj dzek pa mi je napravio spoj bas tu i poceo je dzek da se pali i da zeza struja da prekida. Tako sam ja resio sve spojeve na sr-ku , a sad i na Aeroxa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju