Općenito > Maxiskuteri

Medley vs Nmax vs PCX vs SH

<< < (7/30) > >>

dino73n:
Bas sam birao boju da se slaze s dizalicom. Kad ga popravljam da se ne primjeti heheh

Hvala mnogo.

Tako se dobro ponasa i sve odlucno funkcionise da ne mogu da vjerujem da ce nesto praviti probleme.

Zavrsna obrada je na visokom nivou. Sve je pod konac i nista ne strši nigdje. Vozi ko veliki a troši manje neg mali.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

SF2 Freak:
Sa slike vidim da strši , mažeš oči ljudima  :toothy9:

monetri:
Dupli post ✌️

dino73n:
Danas sam dozivio Medleya onako kako su ga inzinjeri zamislili. Završio s poslom malo ranije i dok je bilo sunca odem na vožnju od nekih 70km a juce sam ga natankao i presao po gradu nekih 30km tako da je to ukupno 100km.

Vozio sam se po cesti koja povezuja dva grada i gdje je guzva i gdje se kolona automobila krece brzinom od nekih 60-70kmh.

Znaci Medley je za ove stvari vjeverica. Sa takvo lakocom preskace automobile na toj brzini i tako je upravljiv da je to pravo uživanje. Najbolji dio price je bio kad sam dosao na benzinsku i na jedvite jade ugurao 2.5L benzina.

Na otvorenom putu odvoziti 100km bez zaustavljanja sa brzinom od 60-70kmh ne vjerujem da bi potrosio više od 2L benzina.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Tomi_ZG:
Neki dan kod Suhoga,medli sa 3000km,garancija istekla,razlohali se leteći i radilica,cijena popravka 11000kn ili 1500 eura kak je kome draže  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju