Općenito > Maxiskuteri
Medley vs Nmax vs PCX vs SH
dino73n:
--- Citat: Deki. - 16 Listopad, 2018, 16:20:29 ---Odlično izgleda!
Sretna vožnja!
Meni je bosna s autom divlji zapad, a bilo šta na dva kotača nebi vozio
--- Kraj citata ---
Hvala.
Ja sam 4 godine radio i vozio u Africi, Libija i Tunis tako da mi je ova voznja po Bosni kao usporeni snimak :)
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
dino73n:
--- Citat: PchelaUbica - 16 Listopad, 2018, 16:48:59 ---Nebesko plava. Jbno izgleda. Zelim ti svi srecu :)
Jedino bas ni nema prostora na podnici. A trazio si ravnu jel ?
Vise ima na mom roxu :toothy11:
--- Kraj citata ---
Hvala.
Jesam trazio ravnu podnicu da mogu staviti auto aukumulator i otici na teren upaliti neko auto bez struje. Međutim ovdje akumulator i kablovi staju pod sjedište a medju noge može lagano par kesa iz prodavnice. Prostora ima kao u priči.
dino73n:
Juce i danas napravio 130km. Isao na benzinsku da vidim potrosnju. 2.6L prosjek. Imam nekih 60km otvorenog i 30km po gradu bez gasenja skutera i 40km stani kreni. Sve je sa laganim gasom jer sam još u razradi.
Sve radi super kako je i za ocekivati.
Kvacilo bas dozivljavam na poseban nacin poslije 2T mašine. Ovaj hvata na 1100rpm i necujno te ispaljuje. Kocnice se vec polako popravljaju al nije to jos nivo kakav je kod Srke. Tek maloprije sam primjetio sa su prednja kljesta Nissin. Znaci nije bas full kinez :)
monetri:
Dino, i meni je kvacilo fascinantno. Pocinje hvatati jednostavno odmah i bez galama i vriske i ima snage. Jos mi je zanimljivije (a i korisno) koliko dugo mozes usporavati a da se ne baca u ler, nisam gledao brzinu na koliko, ali kad se spustas negdje po ulicici onako sporo, uredno si pod motorom, dok bi onaj prosli vec odavno bacio u ler i ostanes samo na kocnicama.
Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
Tomi_ZG:
--- Citat: dino73n - 16 Listopad, 2018, 13:10:42 ---Upišite me medju nekrštene
--- Kraj citata ---
Fino izgleda,i dizalica ti je plave boje pa će se dobro uklopit na njoj :laughing7:
Nek ti je sa srećom valjda neće bit problematičan,a sad možeš i da tripneš uz minimalne troškove po kilometru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju