Općenito > Maxiskuteri
Medley vs Nmax vs PCX vs SH
SF2 Freak:
da da nikada nije bio pod ovakvim opterecenjem. Cekam poziv da zemem švas aparat pa da dodatno pojacamo dodatno pojacanje rame. :jerk:
dacerovs:
--- Citat: SF2 Freak - 17 Kolovoz, 2019, 12:12:10 ---da da nikada nije bio pod ovakvim opterecenjem. Cekam poziv da zemem švas aparat pa da dodatno pojacamo dodatno pojacanje rame. :jerk:
--- Kraj citata ---
Pa jel to svi Midliji imaju problema sa ramom??
Sent from my iPhone using Tapatalk
SF2 Freak:
--- Citat: dacerovs - 17 Kolovoz, 2019, 12:13:46 ---
--- Citat: SF2 Freak - 17 Kolovoz, 2019, 12:12:10 ---da da nikada nije bio pod ovakvim opterecenjem. Cekam poziv da zemem švas aparat pa da dodatno pojacamo dodatno pojacanje rame. :jerk:
--- Kraj citata ---
Pa jel to svi Midliji imaju problema sa ramom??
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Svi do polovice 2018g makar ja se nebi htjel kladiti u to. Vidio sam popucane varove :angry9:
dino73n:
Kako rekoh natovario sam ga nikad vise nego sad al cvrstoca motora je izvanredna. Ide po krivinama ko pravi motor.
Medjutim ako dozivim problem. Kako funkcionise piaggio garancija? Motor je star 9 mjeseci i pod garancijom je jos 15. Jel je moguce ostvariti u HR ako je kupljen u BiH?
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
ivano_007:
Kod Yamahe se dobije neka plastična kartica s kojom možeš i u inozemstvu reklamirat motor na račun garancije, s Piaggom ne znam kakva je situacija, al pretpostavljam da je slično.
Šta se tiče pumpi, INA, Crodux, Lukoil, mislim da i nema više pumpi. Cijene su iste i u centru grada i na selu, 10ak lipa gore dole, zanemarivo. Što se tiče restorana u Kaštelima, Baletna škola, Buža, konoba Intrade, Odmor (ne preferiram, cijene su malo skuplje, hrana lošija)... u Kaštelima ne možeš naletit na prevarantski restoran. U Trogiru i Splitu oprez :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju