Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X8 150 by dacerovs

<< < (12/51) > >>

Dax:
Bit ce taj x8 ko beba,nemas nikakve probleme sa tim skutercetom,samo gas!

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Poggiali:
ak je tebi taj 150 OKish, onda nemas kaj turpijat 400, samo zasrafis... eventualno stavis dr pulley ko ja i ide ko gluva svinja...
regleri su bili problem, ali samo originalni, mislim da su ducati... ja sam napravio sa rms-ovim 12k km i nema beda nikakvog... ulje mjenjam na vreme.. remen mi ima 10k km al nije se ni mm stanjio, imam doma novi, ne znam ni dal da mjenjam ili ne... potrosnja je 4-4.5l zivlje voznje... mana mu je jedino kaj zadnju gumu brzo poglodje ...

dacerovs:
Ostao je na 150, ne slazem 400.
Budem kasnije stavio slike, novi Polini Maxi Hispeed prijenos je sjeo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dacerovs:

Stigli dijelovi
Odma uslijedila montaza.
Vario je za 180/200/250 masine.
Remen stage6 kevlar 824/22/13
Zuti polini federi kuplunga.
Polini centralni.
Evo kako to izgleda.

Onda je malo i remen zapinjao

Pa sam to lagano pobijaksiro

Zatim je dosao karb za gy6 26mm i radi bez greske samo sa ja nisam narucio m6 umjesto m5 dizni al sam prebacio diznu iz Keihina koja je jednaka kineskoj 98 i stavio iglu na 2.zub i tjt.

Zatim mi vrag nije dao mira, zube na zubcanicima getribe nisam brojao jer sam zaboravio al sam slikao getribu kad su stavljeni lezajevi i netko je prije stavio getribu od vxr180 sekundar 14/42.
Zato ovaj 150cc tako i ide, a prevrtavanja na kraju nis.
Ide 120 i za kazaljku preko na 8010 okretaja, laze ni za punih 5gps.

U ubrzanju vrtim 7650 i to drzi od starta cijelo vrijeme i to sa 11.8gr rolama koje sam dobio sa Polinijem.
Dignut cu ubrzanje na 8000 i mislim da bi to bilo to.

Sad je to ok trip masina!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

lukazikaovic:
koko kostaju rpm metri? pretpostavljan da koso nije ispod 500kn ? jel ima kakavo jeftinije rjesenje a da je precizno?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju