Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X8 150 by dacerovs
dacerovs:
--- Citat: stipe - 04 Listopad, 2018, 07:05:14 ---
trenutno je na 460.000km
--- Kraj citata ---
Taj se dobro isplatio, moze ga sad komotno u smece bacit i nece mu bit zao.
Imas takvih videa sa Leader i Quasar masinama po 250-300tkm.
Uglavnom, sve vozi ako se odrzava uredno, ulje cesce mijenjat i tjt.
Ali to je sve kakvu torturu prozivljava masina, ako je u fullu svaki dan kao vecini ovdje na forumu, onda je generalka zagarantirana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
Sta ste vi napravili od teme,quotate slike,quotate videe,a pisete jedan ispod drugog...kaos. :icon_scratch:
Ja ti nemam kaj o skuteru rec,sve znas.Vozi i ne drkari puno po njemu.Kvalitetan servis,eventualno aftermarket variomat i nemas problema.
Znam da je malo slabasan agregat,ali bude on zivnuo kad se poservisira.
Puno sretnih km ti zelim!
nrgmc2-tuning:
Moj savjet: X8 ostavi za sebe i žensku da se vozate skupa na sladoled i kremšnite a runnera ostavi za pistu, dođi s nama na pistu i ispucaj se ko divljak zadnji i automatski ce ti biti taman x8 za svaki dan... Belive me ;D
dacerovs:
Evo sta reci, przenje po autocesti dva puta do sesveta, jednom do Popovca(Dax) pa megic Velika Gorica i nazad i sve ostalo Zagreb.
Przonjera uvijek pun gas, znaci skut nemoze vise popit, uvijek pun gas i potpuno opusteno hehhe.
Bas sam isao do krajnjih granica da vidim potrosnju na pun gas.
Znaci 3L na 100km,jos se ni rezerva nije upalila, znaci da je otvorena cesta i da ga vozim do 90 to bi islo i preko 350km sa rezervarom.
dacerovs:
Dolaskom hladnijeg vremena, X8 je otisao u garazu da se neke stravi srede.
Recimo getriba, lumen ciji je skut bio prije mene se vozio bez ulja u getrbi( jedan ovlasteni servis je bio krivac)
Naravno, ja sam nalijao ulje, nisam smrale da se vozim, a getriba da hrza.
Ne znam kolko dugo jer nisam puno ni pitao, spustio je cijenu poprilicno jer ga nije htio popraviti i karb je bio kaoticno zastopan, a da covjek na to nije ni sumnjao.Skut je jedva htio krenuti.
Cak sam i temu dizao u tehnickom dijelu jer sam skoro poludio, cistio sam ga barem 5-6 puta, ispuhivao ga barem pola sata u svaku rupu.
Na kraju je proradio s time da je cok bio rastelan i njega sam priserafio par krugova jer je onaj stelajuci i time smanjio njegovo vrijeme rada.
I dalje to nije 100% al nema veze, bit ce.
Raskopao ga
Lezajevi puni spene i culi su se poprilicno.
Zatim dosao Zvonkec sa pravim alatom, fino izvlakacem izvadio lezajeve.
I onda sam se danas fino zaletio po sve lezajeve i semeringe do Andelka u Lageros.
Zatim logicno, covjek nema sta vise serafit po svom skutercetu pa je Dario odlucio udarat po mom.
I zatim oleee, grijali podosta i malo tuckali lezajeve
Na kraju stavljeno 80w90 ulje i tjt.
Lezajevi za getribu su, ako ce nekome trebat, a neda mu se kopat pi netu:
6302 3 komada
6204 1 komad
6205 1 komad
Nadalje, kad stigne novi Poljini prijenos bit ce novih slika.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju