Danas napravio 135km i to takoreci u komadu.
Pa ja se ne mogu nadiviti jednome, a to je da ne znam kako izgleda onaj pimpek za tocenje goriva na benzinskoj, znaci samo se vozis i vozis, odes na deseti kraj grada i gorivo nit ne gledam hahah.
Na rajneru moras dobro izracunat rutu i di imas za tocit jer kad se kazaljka krene spustat, ubrzo mu je potrebna benzinska.
Znaci, nedavno je bio prazan do kraja i ulio sam mu 9L benge( dosao na po bengu bez novcanika pa sreca da sam imao 100kn u depu), nije bio pun do cepa, inace ima 12.5L rezervar.
Zasad sam napravio 175km i ima malo manje od pola rezervara, s time da nije bio pun nit je kazaljka pokazivala da je pun kao kod rajnera.
Mislim da ce 300km napravit bez ikakvog problema, voznja je samo pun gas hahah, odmor za zglob, pridrzis si lijevom rukom pun gas tako da ti desna na gasu bude kao da drziz milimetar gasa hahha.
U gepek mu stane moja Nolanica 86S i to mi je za oskara! Pod sic ne stane, al stane ona otvorena kaciga.
Udobnost je za 10, znaci bukvalno sam nakon 130km po Zgu i okolici mogao zapicit prema moru.
Rastegnuo sam ga 118 po cuki( laze za 5 gps) s time da je prijenos za zamjenu.
Prednja kocnica koci FENOMENALNO, nakon Rajnera, ovo se sa 100 na sat zakopa ispod semafora.
Prije 10g sam vozao X9Evo piaggia i ovaj X8 se vozi za medalju, pa mogu reci duplo bolje nego X9, Suhi je bio u pravo.
Nagla promjena pravca je ko da bicikl vozis, nagnes ga do ibera i nemas straha od proklizavanja.
Zastita od vjetra i hladnoce je nevjerojatno dobra!!
Nisam vozio ni jedan maxi, a da ima ovakvu zastitu od vjetra, nemam rijeci.
Evo par slika jer nema prave slike skuta od pocetka teme
I evo kako brašnari gumu
Plan za X8 je ne cackat puno.
Eventualno stavit 200cc cilindar sa Libertya.
Kompletan Polini prijenos i tu bi moglo bit kombinacija varia i remena.
Komb bi bila uzet vario za 200cc i remen.
Eto, do javljanja.
Sent from my iPhone using Tapatalk