Tehnički kutak > Garaža
Aerox Evo3 Motokultivator
Deki.:
Leti rox.
Slobodno promjeni nick u Japanski stršljen.
Svako dobro kolega!
zvonkec92:
Skaće ko veverica reže ko motorka
PchelaUbica:
Evo malo da se i ja pojadam. Semerinzi su dugo slinili a ja nisam obracao pozornost . Tako da je fasovalo lagaaaano i bolno.
Promjenili smo semeringe kad su decki sa foruma bili tu . I otad ga pokusavam dobit ali ne ide nikako. Tako da sam iso otvorit masinu a imo sam sta i vidjet.
yes station near me
Sad si razmisljam dali da samo honujem cilindar malo i uzmem klip C ili D zavisi koliko skine majstor.
Ili da idem na novi kit ( zapeo mi je za oko tpr 77, posto ide na ovu radilicu sa duzom klipnjacom i serijskim hodom. Dok 86 trazi radilicu sa vecim hodom a to je previse investicije
mic:
Kakav je klip? Ima li koja slika njega?
Koliko košta novi klip C ili D za taj kit?
Možeš probati tu opciju sa honovanjem - bitno je samo da se nigdje ne okrhne ili probije nikasil. Trebalo bi prije honanja izmjeriti cilindar na više mjesta uzduž stubline da se vidi na kojoj je mjeri trenutno tj. koliko je potrošen.
Taj tpr kojeg spominješ je i meni zanimljiv ali poprati malo videove od čovjeka na youtubeu pod nazivom 49ccscoot - izmjenjao je 3 TPR 86cc kita u jako malo vremena ako se dobro sjećam. Imao je dosta problema s time da mu je uvijek pomalo trošio vodu, na jednom cilindru je nikasil otpao itd... Jest da je on težak i da većinom drži pun gas ali dobro mu je uštelan skutač i čini mi se da ga je vozio na 25mm dellortu. Ta njegova prikazana iskustva nam možda mogu pokazati o kakvoj se kvaliteti radi i kakva je dugotrajnost kada su u pitanju takvi TPR kitevi.
PchelaUbica:
Narucen klip (D) po sportskoj cijeni. Zaobiso sam frizere u sirokom luku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju