Tehnički kutak > Garaža
Aerox Evo3 Motokultivator
PchelaUbica:
Eto vrijeme je da roxič okrene novi list, pa je dobio novi setup nezz ni ja koji vise kroz godinu i kusur.
Da skratimo temu, prvo serijala, pa drevo sa nesretnim probusenim klipom, Racing mk1 i na kraju evo3.. mislim da dalje nema, i ovo mu je previse za svaki dan na posao
Nabavili se dijelovi, novi blokovi itd..
Yasuni c30
Bio je naručen c21 ali je došo samo top od njega 😂
Bidalot radilica, 18mm donji igliicasti, serijski hod 39.2 s produzenom kovanom klipnjacom 85mm i Polini duzi brezoni sa 5mm spejserom
Svida mi se ovo zadebljanje na osovinama di dolazi lezaj, akp se vidi na slici
Polini Evo 3
Mvt premium inerotor
Riješio mali od sukošana ;D evo zahvaljujem se ovim putem
polini overange remen , 3g Evolution kvacilo, vitonski semerinzi
Stage6 r/t polutke
PchelaUbica:
Od prije je u igri polini r02 variomat sa evo3 ventilvarom
I stari tip piaggio 128 polutke sa pomicnom linearnom bgm(jasil)
Tu je i polini cp19 dok se ceka pwk24
I usis preraden od ranije
Rijesen satic za temp sa alija, senzor pase savrseno u mina glavu. Ali nije trajao jedno dotezanje. Tako da ce ic neki kvalitetniji
Iridijumka koja traje i trajee za nepovjerovat
Lezajevi getribe, lezaj i semering zadnjeg kotaca
Tu sam psovo kruh koji je izlazio izmedu kuglica ali sam se sjetio da smocim novine i za par minuta izbio lezajeve
Ubaceni novi
PchelaUbica:
Pocelo se busit i deklo da se mvt ne pregrije
primer
ofarbano
Obruseni blokovi za overange
Samo francuz hahah
Akumulator stajao cijelu zimu vani
Par sati na punjacu i ko novi.
Nabaceni c4 lezajevi na radilicu skuhani u ulju
PchelaUbica:
Ocrtani blokovi
Malo se brusilo prema spejseru i cilimdru
Skratio sam odmah i put smjesi maknio sve prepreke do prelljevnih i boostova
Htio sam jos zapunit blokove na nekim mjestima sa tekucim marinijumom, ali sam zurio pa eto iduci put kad budem otvarao blokove i to ce se rijesit da se malo pojaca predkompresija i usmjeri smjesa malo bolje da nema kovitlanja po coskovima blokova.
Polirat nisam htio blokove a nije mi se ni dalo. Samo smirglovima preletio
Radilica upala nije ju bilo potrebno ni otkocit, iscentrirana koliko se dalo. S lijeve strane nekih 0.8 sdesne 0.9
Cilindar slozen po manualu na 0.5 squish
PchelaUbica:
Struja slozena po manualu
Bilo je drkanja sa zicama jer je polovna bila iscupana. Pa sam moro napravit na oem jack
Bilo je brikerije, al opet mali od sukosana uskace sa prevođenjem švabskog. ima pivo i cevape od mene :headbang:
E da , omotana je i spulja za fensi izgled i pojacanje performansi za barem 45ks
I tako dok cekam pwk24 slozio sam cp19 na airbox 21 lulici jer jednostavno nema se zivaca cekati.
Nasuo par litara goriva s 2t uljem od motorke i jedan cep istog ulja. Kurblas al iskre nema.. prvo je misao bila krivo spojena struja, ili nedovoljno pun akumulator exide posto je star 10godina. Na kraju se ispostavilo da nova MF lulica sa attacka nije bacala iskru. . Promjenio lulicu i odmah kresnuo.
Odradio pola sata na leru nastelao karb kolko ttolko. Trokira cim sjednes na njega tako da slijedi stelung da se malo prodjira
Evo malo i gasa
Rondaju sarafi vodene koji su prekratki (od stare struje) valjda nece pokidat impeler dok dodu novi duzi
Mali se probudio
Jos tu sad ima posla da to vozi kak treba. Nije ni iz dvorista izasao ali bit ce.
Mabavit duzu getribu ,bolji amortizer, kocnice i te neke sitnice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju