Tehnički kutak > Garaža

Aerox Evo3 Motokultivator

<< < (25/47) > >>

PchelaUbica:
Ne bas s voljom slozio serijsku struju . I osjeti se pun k manje snage. Nije to to jednostavno kako je bilo , probat cu jos ubacit kajlu ovih dana ali definitivno ide innenrotor gore nazad

A i kolega se malo boji 😂

robyakarider:
ja ne bi stavljao kajlu, da ne bude prerano paljenje, da ne sjebes radilicu

PchelaUbica:
Slozen novi karbonja

Nabavila se i nova casica poutke posto je stara imala lufta

Iii ono najbitnije ,osposobio sam innerrotor nazad jer sa serijskom strujom je banana i osjecaj je nikakav, sve sarafe sam napacao loctiteom za navoje i nema mrdanja sad

Kresnio mali odmah.  Odaziv na gas je neprocjenjiv iako je jos bogat u podrumu , cuje se da trokira dosta. Iglica je pw24 jako siljata na 2 zubu. Glavna 132,  na starom karbu je bila 150, ler 45 cca. Postelam to jos malo i sklapanje plastika i vozi. Nemam stvarno vise sta za upgradeat osim ubacit onaj kiler od sf2 i 16% primar. Ako se oopet nesto ne razleti 😂😂😂

matija84m:
Ajde mrale bas mi je drago da vozi :toothy10: Slazi te plastike i kreci sa voznjom. Pa ovo se bas oduzilo sa slaganjem.

Imas ti koji drugi skuter dok si ovo slagao?

PchelaUbica:
Nemam drugoga. a nisam ni imo volje . slazem drugima a na kraju sebi zadnjem to tak uvijek ide.

Jos gledam sta me jebe

Bilo mi je zao gledat yasunce kako hrda samo od stajanja.. definitivno najnekvalitetniji spuh od ovih kao "marki"

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju