Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 125cc / 180cc

<< < (19/32) > >>

zvonkec92:
Eo ga, upreso piksu iz orginalnog jer je tu bila neka kaj mi je levacic jos pije radio al nije dobar materijal a tada jos nisam imo tokarski pa si nisam mogo sam napravit, i utokario jedan mali utor na sredini za prasinu... Slijedi test :D

matija84m:
Ajde testiraj :icon_thumright:
Ja sam malo testiral i dobro se smrznul danas :laughing9:
Osim zime cesta je uzasna, taman za odklizit sa padavicarskim gumama :icon_tongue:

zvonkec92:
Dok sam jos u tom điru rijesio malossi multivar... Ovo je fkt najjeftiniji tuning a da se osjeti

zvonkec92:
Malossi mi se pokazal dosta dobar pa sam njega i ostavio gore u kombinaciji sa 850 remenom dok na serijski variomat ide 835 koji stoji malo dublje u polutkama, ovaj je sad taman... Posto sam se zaigrao s tim raskopao sam i 3 štek mašine te na njima takoder potokario vario i ventilvar da nemoram kasnije kad jednog dana budu isle u opticaj.

zvonkec92:
Stavio duži i tiši lonac

Skinuo dekompresor sa A8 bregaste, montirao ju i napravio đir

Snaga se oseća, bolje i brze prima gas, ide osjetno bolje u ubrzanju jedino ovaj multivar je bas kakav je bio i prije tokarenja, start i ubrzanje do 60 super a dalje ide losije od serijskog variomata tako da cu ipak vratiti serijski u kombinaciji sa kracim remenom jer nemam u šteku težih rolica za multivar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju